بازدید از رستوران‌های بین‌راهی شهرستان سرخه

سرپرست نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه گفت: «رستوران‌های بین‌راهی شهرستان سرخه مورد بازدید قرار گرفتند.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان بهمن اخلاقی امروز سه‌شنبه 20 اسفند 98 با اعلام این خبر افزود: «با توجه به دستورالعمل‌های ابلاغی در خصوص لزوم نظارت بر واحدهای گردشگری و حفظ سلامت مسافران، بازدید از تأسیسات گردشگری، دو بار در ماه انجام می‌شود.»

او گفت: «همچنین به‌منظور پیشگیری و جلوگیری از افزایش شیوع ویروس کرونا، بازدید مشترکی با حضور ادارات نظارتی شهرستان از برخی واحدهای گردشگری انجام و ضمن ارائه راهکار بر رفع نواقص احتمالی، تأکید شد و آموزش‌های لازم در خصوص ضدعفونی و پاک‌سازی فضاها و امکانات مجموعه‌ها، نحوه پیشگیری و جلوگیری از افزایش شیوع ویروس کرونا به مدیران و کارکنان واحدهای مربوطه داده شد.»

اخلاقی گفت: «در این بازدید وضعیت سلامتی کارکنان، نحوه ارتباط و برخورد با مشتری، وضعیت لباس خدمه، کنترل معتبر بودن کارت بهداشتی، وضعیت انبار مواد غذایی، سالن پذیرایی و آشپزخانه، سالم بودن مواد غذایی، نمازخانه، سرویس‌های بهداشتی و... توسط کارشناسان حاضر موردبررسی و ارزیابی قرار گرفت و برای رفع برخی از مشکلات، تذکرهای لازم به متصدیان واحدها داده شد.»

انتهای پیام/

کد خبر 1398122032

برچسب‌ها