تهیه و توزیع غذا برای کادر درمان از سوی مجتمع‌های گردشگری استان مرکزی

غذا و اقلام آشامیدنی توسط یک سفره‌خانه سنتی برای کادر درمانی بیمارستان‌های درگیر کرونا تهیه و توزیع شد.  

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی، سید حسن حسینی معاون گردشگری استان روز ۲۷ فروردین ۹۹ گفت: «همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور تأسیسات گردشگری استان نیز مشغول خدمت‌رسانی و امدادرسانی به هم‌وطنان و کادر درمانی این بیماری هستند.»

او افزود: «طبخ غذا و توزیع و همچنین تهیه آب‌میوه از اقداماتی است که مجموعه گردشگری تی شی‌ تی در دستور کاری خود قرار داده است و بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفتهبرای جهت کادر درمان در بیمارستان‌ها توزیع می‌شود.»

معاون گردشگری استان مرکزی افزود: «این روزها که انتشار اخبار گوناگون در خصوص شیوع بیماری کرونا در جهان و ایران افکار عمومی را به خود مشغول کرده، بسیاری از مردم آستین‌های همت را بالا زده و به کمک نیازمندان می‌شتابند.»

او افزود: «سفره‌خانه سنتی کوچه‌باغ شهرستان آشتیان و مجتمع گردشگری حس خوب در شهرستان اراک نیز با تهیه و توزیع غذا و توزیع ماسک و مواد ضدعفونی به این امر خداپسندانه پرداخته‌اند.»

 

انتهای پیام/

کد خبر 1399012838

برچسب‌ها