کشف و ضبط 18 قلم شیء تاریخی در کردستان

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی ‌کردستان از کشف ‌و‌ ضبط 18 قلم شیء تاریخی و چهار دستگاه‌ فلزیاب در شهرستان قروه خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، سرهنگ رسول‌ مرادی روز یک‌شنبه‌ 17 اسفندماه 99، اظهار کرد: «براساس گزارش واصله به اداره شهرستان قروه مبنی بر اقدام فردی درزمینه نگهداری، خرید و فروش اموال تاریخی، پس از هماهنگی با نیروی انتظامی موضوع در دستور کار پلیس این شهرستان قرار گرفت.»

او با اشاره به این‌که مأموران کلانتری شهرستان قروه و نیروهای یگان حفاظت با تحقیقات نامحسوس و اقدامات فنی از صحت موضوع و نگهداری اشیا در منزل متهم اطمینان حاصل کردند، افزود: «پلیس امنیت شهرستان با حکم قضایی به محل مورد نظر اعزام و فرد خاطی را همراه با اشیای تاریخی دستگیر کرد.»

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی کردستان عنوان کرد: «در بازرسی از منزل متهم، تعداد 18 قلم شیء مربوط به دوران اسلامی و چهار دستگاه فلزیاب کشف و ضبط و فرد مذکور پس از دستگیر برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.»

انتهای پیام/

کد خبر 1399121739

برچسب‌ها