والک پلو به منوی غذایی تاسیسات گردشگری شمیرانات افزوده شد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شمیرانات گفت: «والک پلو به عنوان معروف‌ترین غذای بومی و محلی شمیران که در فصل بهار طبخ می‌شود به منوی غذایی تاسیسات گردشگری شمیرانات افزوده شد.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تهران، علیرضا جعفری روز شنبه 21 فروردین‌ماه 1400، افزود: «غذاهای بومی و محلی براساس جغرافیا و مواد اولیه در دسترس تهیه می‌شود و خوراک‌ها علاوه بر آنکه ما را با شرایط اقلیمی و جغرافیایی و منظر طبیعی منطقه آشنا می‌کنند، معرف منظر فرهنگی مردم بومی آن مکان نیز هستند.» 

او بیان کرد: «به دلیل زمان برداشت سبزی کوهی والک در یک بازه زمانی محدود، این پلو در اوایل فصل بهار در شمیران طبخ می‌شود.»

علیرضا جعفری اضافه کرد: «ترویج میراث غذایی ضمن حفظ هویت فرهنگی منطقه موجب توسعه گردشگری غذا در شمیرانات می‌شود.»

او ادامه داد: «گردشگران برای تجربه‌های متفاوت سفر می‌کنند و گردشگری خوراک می‌توانند یکی از این تجربه‌ها برای جذب گردشگران باشد.»

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شمیرانات گفت: «با همکاری مجتمع‌های گردشگری و پذیرایی شهرستان والک پلو به عنوان یک غذای بومی و محلی منطقه شمیرانات در منو غذایی افزوده شد.»

انتهای پیام/

کد خبر 140001215

برچسب‌ها