بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گیلان، حمیدرضا آذرپور روز ۲۱ آذرماه ۱۴۰۰ ،با اعلام این خبر گفت: «این جشنواره با عنوان «غذای سالم برای زندگی سالم» ۲۰ آذر ماه به منظور پاسداشت ششمین سال معرفی رشت به عنوان شهر خلاق یونسکو و به مناسبت گرامیداشت روز پرستار با همکاری دانشگاه علومپزشکی گیلان در بیمارستان ولایت رشت برگزار شد.»
معاون گردشگری گیلان تصریح کرد: «جشنواره غذای سالم برای زندگی سالم با حضور ۳۸ پرستار برگزار شد و درآمد حاصل از فروش غذاهای عرضه شده به نفع بیماران نیازمند دچار عارضههای سوختگی هزینه خواهد شد.»
آذرپور افزود: «شهر رشت در سال ۲۰۱۵ در فهرست شبکه شهرهای خلاق جهان اضافه شد و در سال ۲۰۱۹ بار دیگر این عنوان از سوی یونسکو برای شهر رشت تأیید شد.»
او با اشاره به ظرفیتهای متنوع غذاهای محلی استان گیلان و نقش آن در توسعه گردشگری محلی گفت: «استان گیلان از ظرفیت قابل توجهی در حوزه گردشگری خوراک برخوردار است به طوری که پیش از ثبت شهر رشت در فهرست شهرهای خلاق یونسکو، ۱۶ غذای محلی گیلان از جمله مهارت پخت تینانحلوا خشک بیجار، خورش ترش واش، سیاهپلو لنگرود، بادمجان شکمپر، پنیر برشته، کالکباب، باقلاوابیج در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.»
آذرپور با اشاره به هدف برگزاری این جشنواره برای معرفی و ترویج فرهنگ غذایی سالم اضافه کرد: «بر اساس برنامهریزیهای انجام شده رستورانهای گیلان ملزم به گنجاندن غذاهای محلی در فهرست غذاهای خود هستند و با توجه به استقبال گردشگران تقریبا ۸۰ درصد عناوین غذایی رستورانهای گیلان مرتبط با غذاهای محلی این استان است.»
انتهای پیام/