بهگزارش میراثآریا و بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان، رضا بردبار دوشنبه ۲۰ دی ماه ۱۴۰۰ اظهار کرد: «از فعالان گروههای مختلف گردشگری خوراک و سوغات محلی همچون شرکتهای تولید مواد غذایی، سفرهخانهها و رستورانها، مجتمعهای گردشگری و سایر گروههای کالایی گردشگری خوراک استان کرمان دعوت میشود که در نمایشگاه مذکور شرکت کنند.»
معاون گردشگری کرمان با اشاره به اینکه توجه به سفر بر محور خوراک نسبت به گذشته با اقبال عمومی مواجه شده است، افزود: «استان کرمان با توجه به گستردگی جغرافیایی و اقلیمی خاص خود دارای جاذبههای گردشگری و طبیعی متعددی است و وجود اقوام مختلف و تعدد روستا در سطح استان نشاندهنده تنوع خوراک و غذا است که ظرفیت بسیار مطلوبی برای رونق گردشگری غذا محسوب میشود.»
او بیان کرد: «در این استان با توجه به مهارت دامداری و وجود عشایر، بسیاری از خوراکیها بر پایه لبنیات تهیه و مصرف میشود و مبتنی برهمین ظرفیت، تاکنون ۱۰ خوراک و سوغاتی این استان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.»
بردبار خاطرنشان کرد: «این نمایشگاه فرصت مناسبی برای رونق گردشگری خوراک این استان و حضور گردشگران به منظور معرفی این نوع گردشگری است.»
انتهای پیام/