بهره‌مندی صنعت گردشگری کشور از ظرفیت گرم‌نوش‌ها و سردنوش‌ها

با تشکیل نخستین میز تخصصی گرم‌نوش و سردنوش در معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، تلاش برای برندسازی و آموزش به عنوان دو مولفه زیربنایی در راستای بهره‌مندی صنعت گردشگری کشور از ظرفیت گرم‌نوش‌ها و سردنوش‌ها در جذب گردشگر آغاز شده است.

به‌گزارش میراث‌آریا و به‌نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، با هدف معرفی و تبیین گردشگری موضوعی و عملیاتی کردن آن در صنعت گردشگری کشور، دفتر توسعه گردشگری داخلی راه‌اندازی 49 میز تخصصی از زیرشاخه‌های صنعت گردشگری را در دستور کار قرار داده است که یکی از آن‌ها میز گردشگری خوراک با 4 زیر‌مجموعه تخصصی خوراک ایرانی، خوراک ملل، نان و شیرینی و در آخر گرم‌نوش و سردنوش است. 

با تشکیل میز تخصصی گرم‌نوش و سردنوش، تا‌کنون هر 4 بخش میز تخصصی خوراک با مشارکت فعال بخش خصوصی و فعالان این حوزه تشکیل شده است تا با دستاوردهای حاصل گام‌های جدی به سوی رونق گردشگری موضوعی در ایران برداشته شود. 
 
میز تخصصی گرم‌نوش و سردنوش که همچون سایر میزهای تخصصی با مدیریت بخش خصوصی و حمایت بخش دولتی شکل گرفته است در نخستین جلسه خود دستاوردهایی از جمله پایه‌گذاری در مسیر برندسازی، آشنایی با پیشگامان و فعالان این حوزه، برنامه‌ریزی برای آموزش، ایجاد حس و تجربه متفاوت با پرداختن به فرآیند کامل تهیه مواد اولیه، آماده‌سازی، سرو و مصرف دمنوش و سردنوش‌ها، ورود راهنمایان تخصصی گردشگری به این موضوع، استانداردسازی مواد مورد نیاز، احیای شربت‌خانه‌های سنتی به عنوان مراکز تخصصی مربوطه، تامین امنیت غذایی حوزه گردشگری خوراک و نیز اقدام برای جذب گردش مالی قابل‌ توجه این حوزه از جمله مباحث مطرح شده در نخستین جلسه گرم‌نوش و سردنوش بوده است که مصوبات اجرایی آن در جلسات آتی پیگیری و اعلام خواهد شد. 

انتهای پیام/

کد خبر 14010523384324