به گزارش خبرگزاری میراث آریا، علی طلوعی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث فرهنگی عصر امروز شنبه یکم بهمن ۱۴۰۱ در نشست با معاونان توسعه مدیریت و منابع ادارات کل ۳۱ استان کشور که در حاشیه ششمین نشست افق تحول وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار شد، در پاسخ به مشکلات مطرح شده توسط اعضای جلسه، اظهار کرد: من در این نشست ۴۰ مورد از موضوعات شما را یادداشت کردم، ۴۰ عدد مقدسی است، می گویند یک جنین طی ۴۰ هفته تبدیل به نوزاد می شود، حضرت یونس ۴۰ روز در شکم نهنگ بوده و بعد آزاد شده، چله نشینی های ما هم از همین عدد نشأت می گیرد به همین جهت من این ۴۰ نکته را به فال نیک می گیرم.
وی افزود: ما در معاونت توسعه و مدیریت منابع وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اگر بخواهیم همین عنوان را تبیین کنیم، هم در حوزه توسعه و هم در حوزه مدیریت منابع در وزارتخانه بلاتکلیف هستیم.
طلوعی با بیان اینکه این معاونت جای کار فراوانی دارد، گفت: با زحمتی که به دوستان می دهیم راهکار جدیدی را برای به سامان رساندن این حوزه پیدا خواهیم کرد، البته دوستانی که قبلاً در این حوزه کار کردند به گردن این معاونت حق دارند، به خصوص آقای اوحدی که زحمات فراوانی را متحمل شد.
معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت میراث فرهنگی تصریح کرد: اتفاقی که افتاده این است که هنوز کار را شروع نکرده، به روزمرگی افتاده ایم، ما یک سری خلاء هایی داریم که تا رفع نشوند بلاتکلیف خواهیم بود.
وی با اشاره به حوزه برنامه گفت: با توجه به حجم کار و اولویت ها، برنامه در این حوزه مغفول مانده است، ما در وزارتخانه تقریباً تولید دیتا نداریم یا به همین میزان ارزیابی و ارزشیابی عملکرد، دچار روزمرگی شده ایم. این ها در وزارتخانه خلاء است و تا رفع نشود کماکان درگیر خواهیم بود.
طلوعی با انتقاد از اینکه نتوانستیم از حوزه نیروی انسانی به سرمایه انسانی تغییر جهت دهیم، گفت: ما در بحث تربیت و آموزش نیروی انسانی ضعف جدی داریم اما با این حال من افق های روشنی را پیش رویمان می بینم.
معاون توسعه ومدیریت منابع وزارت میراث فرهنگی گفت: بخشی از این سه حوزه حاکمیتی، بخشی خصوصی و بخشی بلاتکلیف است ولی ما می خواهیم برای هر سه حوزه نسخه واحد بپیچیم.
وی در ادامه با اشاره به لایحه بودجه ۱۴۰۲ گفت: متأسفانه اوضاع بودجه ای ما اصلاً خوب نیست و شدیداً نیاز به تبیین دارد، در واقع در بودجه عقب هستیم.
طلوعی با اشاره به رشد ۱۵ درصدی بودجه وزارت میراث در بخش هزینه ای و تملک گفت: ما در همین جا با میانگین رشد ۴۲ درصدی دولت فاصله زیادی داریم و درست در همین مرحله نیاز به حضور فعال و پررنگ نمایندگان استان ها به خصوص در کمیسیون تلفیق حس می شود.
وی ضمن درخواست از مدیران و معاونان استانی برای مطالبه گری از نمایندگان مجلس در استان های خود، اظهار کرد: تقویت کلان پروژه های ملی که قبلاً تصویب شده و توجه به پروژه های پیشران و بزرگ می تواند در این بازه زمانی به ما کمک کند.
معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت میراث فرهنگی با تأکید بر اینکه گیرهای ما در بودجه زیاد است، افزود: امیدواریم از این مرحله هم به سلامت گذر کنیم و شاهد رشد معقول بودجه وزارتخانه باشیم.
انتهای پیام/
انتهای پیام/