ضرورت احداث بازارچه‌های دائمی صنایع‌دستی در مرزهای کرمانشاه

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان کرمانشاه، گفت: احداث بازارچه‌های دائمی صنایع‌دستی برای افزایش صادرات ضروری است.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، امین کوگانی روز جمعه ۲۱ بهمن‌ماه در حاشیه سی و ششمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران در گفتگویی در خصوص مشکلات موجود بر سر راه صادرات صنایع‌دستی گفت: عدم تعلق یارانه حمایتی به صادرکنندگان صنایع‌دستی یکی از مشکلات عمده این حوزه است که باید با تخصیص مشوق‌هایی رفع شود. 

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان کرمانشاه، گفت: عدم وجود بازارجه مرزی دائمی صنایع دستی و بازارچه مشترک با اقلیم کردستان عراق یکی دیگر از موانع و ضعف‌های این حوزه است. 

او افزود: مساله توجه به بسته‌بندی مناسب و شکیل برای محصولات تولیدی صنایع‌دستی که قابلیت صادرات  دارند و موانعی که برای خروج محصولات صنایع‌دستی وجود دارد را عامل دیگر ضعف صادرات دانست. 

کوگانی در خصوص پیشنهادات برای برون رفت از این مشکلات، گفت: حمایت‌های صادراتی به شکل تهیه بسته‌های حمایتی از صنعتگران و صادرکنندگان محصولات صنایع‌دستی باید در دستور کار دولت قرار گیرد. 

او افزود: همچنین احداث و راه، اندازی بازارچه‌های دائمی، فصلی، مناسبتی و بین‌المللی در مرز مشترک ایران و عراق نیز در این روند تسهیل می‌کند. 

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان کرمانشاه، در خاتمه برگزاری نمایشگاه، های صنایع، دستی در سایر کشورهای هدف را یکی دیگر از راه‌کارهای رونق صنایع‌دستی استان کرمانشاه توصیف کرد. 

در استان کرمانشاه ۶۰ رشته فعال صنایع‌دستی وجود دارد که عمده‌ترین محصولات صادراتی استان گیوه، گلیم و سازهای سنتی است. 

انتهای پیام/

کد خبر 14011121417975

برچسب‌ها