بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان ایلام، فرزادشریفی روز یکشنبه ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۱ در گفتوگو با رادیو سراسری فرهنگ اظهار کرد: باتوجه به اینکه شهرستان درهشهر و شهر تاریخی سیمره از مهمترین قطبهای گردشگری استان ایلام و غرب کشور محسوب میشود، استقبال نورزی مسافران از شهرستان درهشهر قابل توجه است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام یادآور شد: آثار بکر و چشمنواز تاریخی و طبیعی در شهرستان درهشهر این منطقه را به یکی از نقاط مسافرپذیر استان ایلام تبدیل کرده و همه ساله پذیرای گردشگران و مسافران نوروزی است.
او ادامه داد: باید باتوجه به ظرفیتهای زیاد گردشگری در استان، با همکاری دستگاههای مختلف ذیربط زیرساختهای گردشگری در استان بیش از پیش تقویت شود که البته در دولت سیزدهم و به همت استاندار ایلام زیرساختهای گردشگری، صنایعدستی و میراثفرهنگی مورد توجه قرار گرفته است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام با بیان اینکه ایلام با القایی چون عروس زاگرس، استان چهار فصل و پایتخت خادمان زائران اربعین شناخته شده است، تاکید کرد: در مقوله مذهبی و ایام اربعین بیش از ۶۵ درصد زائران مرز مهران را با توجه به ویژگیهای خاص این مرز انتخاب میکنند و در بحث گردشگری تفریحی هم انتظار میرود گردشگران اقصی نقاط کشور، ایلام را به عنوان مقصد گردشگری و سفر نوروزی خود انتخاب کنند.
شریفی در خصوص شهر تاریخی سیمره هم توضیح داد: این محوطه تاریخی با ۲۰۰ هکتار در شهرستان تاریخی درهشهر واقع شده و در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و موزه باستانشناسی استان در شهرستان درهشهر و با گنجینهای از آثار تاریخی حاصل از کاوشهای مختلف باستانشناسی قرار دارد.
او بقاع متبرکه امامزادگان صیفالدین و سیدمحمد(ع)، قلعه تاریخی پوراشرف، پل باستانی گاومیشان بر روی رودخانه سیمره، بنای چهارطاقی، تنگه باستانی بهرامچوبین و قلعه میرغلام را از دیگر آثار گردشگری تاریخی و مذهبی شهرستان درهشهر برشمرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان ایلام تصریح کرد: ۹ فصل کاوش باستانشناسی در شهر تاریخی سیمره صورت گرفته و آثار تاریخی و باستانی متعددی در این منطقه کشف شده است.
او افزود: عرصه و حریم شهر تاریخی سیمره تعیین شده است و برای ثبت جهانی این شهر سیمره، پرونده آثار شاخص آن احصا و تکمیل شده و در قالب پرونده آثار شاخص جهان اسلام به وزارتخانه ارسال شده است و پرونده منظر زمین لرزه کبیرکوه از آبدانان تا بدره نیز برای ثبت به عنوان یک اثر گردشگری شاخص جهان اسلام به وزارتخانه ارائه شده است.
شریفی اظهار داشت: ۱۲۲ اقامتگاه در استان آماده پذیرش مسافران است و افزون بر ۶۰ واحد اقامتی بومگردی در استان پذیرای گردشگران نوروزی است و بیش از ۷۵درصد ظرفیت اقامتگاههای استان به ویژه بوم گردی استان رزرو شده است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/