توجه به رودخانه‌های مازندران به‌عنوان یک ظرفیت گردشگری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت: با توجه به اینکه 40 درصد شهرهای مازندران رودخانه‌ای است یک پتانسیل بسیار خوبی است که می توان برای توسعه گردشگری برنامه‌ریزی کرد.

به‌گزارش میراث‌آریا و به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، صادق برزگر یکشنبه ششم فروردین ۱۴۰۲ در دیدار عیدانه با زارعی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در خصوص پروژه رودخانه تجن که یک پروژه ملی و حائز اهمیت است؛ اظهار کرد: این پروژه می‌تواند پایلوت خوبی برای استان باشد که با اجرای آن به الگویی برای استان‌های دیگر تبدیل شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران ادامه داد: با توجه به 40 درصد شهرهای مازندران رودخانه‌ای است این یک پتانسیل بسیار خوبی است که می‌توان برای توسعه گردشگری برنامه‌ریزی کرد.

او با اعلام اینکه برای پروژه تجن یک میلیارد تومان اختصاص یافت که باید تخصیص آن در دستور کار قرار گیرد، گفت: این میزان اعتبار برای ادامه اجرای این پروژه بسیار مهم است و به پیشرفت آن کمک می کند.برزگر به حضور و تلاش تمام دستگاه‌های ذیربط برای پروژه رودخانه تجن تاکید کرد.

 او با اشاره به اینکه می‌توان در حوزه گردشگری خیلی اقدامات خوبی انجام داد ولی یکسری مشکلات نظیر بازده زمانی موافقت اصولی برای سرمایه‌گذاری در استان وجود دارد که باید مرتفع شود؛ گفت: با توجه به دریافت موافقت اصولی از میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اما اجرای کار تا دو سال به دلیل مشکلات پیش روی سرمایه‌گذاران طول می‌کشد و همین موجب بی‌انگیزه‌گی آنها به غیر از افزایش تورم و گرانی می شود که این چنین موارد به حوزه گردشگری آسیب می‌زند. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران خاطرنشان کرد: باید آموزش‌های لازم به روستاییان برای اجرای گردشگری مزارع برای جذب گردشگر، درآمدزائی و اقتصاد روستا داده شود. 

اجرای طرح گردشگری حاشیه رودخانه تجن با حضور وزیر پیگیری می شود

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس نیز با اشاره به اینکه باید برای توسعه گردشگری در استان برنامه‌ریزی شود، اظهار کرد: متاسفانه در استان‌های شمالی به‌دلیل ویلاسازی، فروش اراضی و سوءاستفاده‌های مختلف نگاه مثبتی وجود ندارد. 

منصورعلی زارعی در خصوص تغییر کاربری اراضی کشاورزی برای سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری، تصریح کرد: باید از تغییر کاربری غیر ضروری جلوگیری شود و برای ایجاد گردشگری در حوزه‌های مختلف مازندران برنامه ریزی‌های مناسب صورت و طرح ارائه شود.

 عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در خصوص توسعه گردشگری در سواحل، گفت: باید برای ایجاد توسعه گردشگری در اسکله‌ها پس‌کرانه در نظر گرفته شود.

 او در خصوص احداث گلخانه، تصریح کرد: یکی از مصوبات در کمیسیون کشاورزی مجلس، احداث گلخانه نیازی به تغییر کاربری ندارد.

 زارعی در خصوص رونق اقتصاد، اشتغال و درآمدزائی در استان، گفت: با توسعه گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها، پتانسیل‌ها و جاذبه‌های طبیعی و گردشگری می‌توان در رونق اقتصاد و اشتغال در استان اقداماتی صورت داد.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 14020106482427

برچسب‌ها