صدور و تمدید 178 مجوز برای فعالیت تأسیسات گردشگری البرز/ از برگزاری جشنواره ها تا تعاملات با دستگاه‌های اجرایی برای توسعه گردشگری

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی البرز با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۱ در حوزه توسعه گردشگری و بازاریابی با دستگاه‌های اجرایی مختلفی تعاملات صورت گرفت، گفت: در این راستا اقداماتی چون برگزاری جشنواره‌ها مختلف، آموزش‌های گردشگری و صدور و تمدید مجوز‌های دفاتر خدمات گردشگری، واحدهای اقامتی و پذیرایی برای تقویت زیرساخت‌ها در این حوزه انجام شد.

به گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز، یحیی دارایی اظهار کرد: برگزاری جشنواره‌های مختلف از جمله جشنواره لاله‌ها در آسارا، جشنواره شاتوت در روستای کندر، جشنواره توت در روستای آدران، جشنواره عسل و آفتابگردان در روستای کندر، برگزاری جشنواره اقوام، سوغات و صنایع دستی در فردیس و محمدشهر و همچنین برپایی نمایشگاه بازار سفر در پارک شهید چمران انجام شد. 

او همچنین اقدامات صورت گرفته در حوزه دفاتر مسافرتی و گردشگری در البرز را شامل برگزاری جلسات متعدد رسیدگی به شکایات دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری، برگزاری کمیته نظارت بر دفاتر و شرکت‌های خدمات مسافرتی، بازدیدهای تخصصی از دفاتر خدمات مسافرتی، تشکیل پرونده فیزیکی برای متقاضیان تاسیس شرکت، تمدید پروانه بهره‌برداری دفاتر و شرکت‌های خدمات مسافرتی، صدور مجوز فعالیت گردشگری سلامت و مکاتبات با کانون ایرانگردی و جهانگردی در خصوص متقاضیان نمایندگی صدور گواهینامه بین المللی برشمرد.

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز با اشاره به صدور و تمدید 99 مجوز فعالیت دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری گفت: در سال 1401 تعداد 27 مورد شکایت از دفاتر صورت گرفت و 8 مورد تذکر، 16 مورد لغو مجوز فعالیت، 5 مورد اخطار و 6 مورد تعلیق فعالیت صورت گرفت. 

‌صدور و تمدید پروانه 27 واحد اقامتی در البرز

دارایی ادامه داد: در حوزه اقامتی دستورالعمل‌های جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در واحدهای اقامتی، نظارت پیگیرانه بر کیفیت ارائه خدمات در واحدهای اقامتی و ثبت نام واحدهای پذیرایی برای درجه‌بندی و دریافت گواهینامه کیفیت خدمات و همچنین تعامل برای ساماندهی باغ ویلاها در مناطق کردان سهیلیه، کوهسار، چهار باغ و... از جمله اقداماتی بود که صورت گرفت. 

او همچنین ازصدور و تمدید پروانه 27 واحد اقامتی در سال 1401 خبر داد و تعداد بازدیدهای نظارتی از واحدهای اقامتی را 396 مورد عنوان کرد و گفت: تعداد 13 شکایت، 12 تذکر، و یک تعلیق پروانه در سال گذشته صورت گرفت.

انجام یک هزارو 60 بازدید نظارتی از واحد‌های پذیرایی استان در سال 1401

دارایی با اشاره به صدور و تمدید 52 مجوز فعالیت برای واحد‌های پذیرایی استان اقدامات صورت گرفته در حوزه پذیرایی و سفره خانه ها را شامل بازدید‌های تخصصی از تأسیسات پذیرایی به تعداد 1060 بازدید، صدور ابلاغ تذکر، اخطار و تعلیق پروانه بهره برداری، برگزاری جلسات کمیسیون‌های درجه بندی، پیگیری صدور گواهینامه کیفیت، برگزاری جلسات کمیته فنی رسیدگی به شکایات، تمدید مجوز فعالیت تأسیسات گردشگری، برگزاری جلسات ساماندهی تأسیسات پذیرایی و برگزاری جلسه نرخ‌گذاری تأسیسات عنوان کرد. 

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز تعداد شکایات صورت گرفته از واحدهای پذیرایی در سال 1401 را 16 مورد عنوان کرد و از صدور 20 مورد تذکر، دو لغو مجوز فعالیت و دو تعلیق فعالیت در مورد واحد‌های پذیرایی متخلف خبر داد. 

دارایی همچنین مهمترین اقدامات صورت گرفته در حوزه آموزش را شامل برگزاری جلسات هم اندیشی مدیران موسسات آموزش گردشگری، برگزاری جلسه شورای راهبردی گردشگری استان، صدور گواهینامه دوره‌های گردشگری، برگزاری جلسه کمیته فنی نظارت بر راهنمایان گردشگری، صدور صورت جلسه رأی کمیته فنی نظارت بر راهنمایان، صدور کارت راهنمایان، بازدید از مؤسسات گردشگری، خود اظهاری و تمدید کارت راهنمایان و برگزاری آزمون جامع دوره‌های کوتاه مدت برشمرد. 

او از اهداف معاونت گردشگری را ارتقاء کیفیت خدمات در این حوزه و همچنین معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های گردشگری استان، توسعه گردشگری روستایی، عشایری و کشاورزی، صنعتی، ارتقاء بهره‌وری شاغلان در گردشگری، توسعه گردشگری داخلی و خارجی و برگزاری رویداد‌های مختلف گردشگری عنوان کرد.

پرداخت بیش از 200 میلیارد ریال تسهیلات به سرمایه‌گذاران در سال 1401 در البرز

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی البرز با اشاره به اهمیت جذب سرمایه گذار در زمینه گردشگری از پرداخت 200 میلیارد ریال تسهیلات از محل تبصره 18 به سرمایه‌گذاران طرح‌های گردشگری در سال 1401 خبر داد. 

 دارایی با اشاره به صدور 70 موافقت اصولی در سال 1401 گفت: حجم سرمایه‌گذاری در این طرح‌ها حدود 15 هزار میلیارد ریال است که به اشتغال دو هزار نفر می‌انجامد. 

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز افزود: این سرمایه‌گذاری‌‌ها در زمینه‌های گردشگری است که می‌تواند موجب اشتغالزایی و رونق گردشگری در البرز باشد.

دارایی ادامه داد: موافقت اصولی‌های صادر شده شامل تعداد ۱۰ واحد بوم گردی، ۱۲ سفره خانه سنتی، یک محوطه گردشگری، چهار اردوگاه گردشگری شامل سرویس بهداشتی، دو مجموعه گردشگری سلامت در ساوجبلاغ، چهار مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی، 30 مجتمع گردشگری، شش هتل و یک واحد پذیرایی بین راهی است. 

او با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۱، ۵۱ فرصت سرمایه گذاری به سرمایه گذاران معرفی شده، گفت: در اولین جلسه با اداره کل اقتصاد و دارایی، ۲۸ مورد از این ۵۱ فرصت مصوب شد که از بین این موارد نیز دو مورد به عنوان فرصت بی‌نام مجوز صادر شد. 

 به گفته سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز ساماندهی و اتمام پروژه‌های نیمه تمام از اولویت‌های سال ۱۴۰۲ است. ساماندهی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، جذب سرمایه گذار و ساماندهی مناطق نمونه سرمایه گذاری از جمله اولویت ها در سال جدید است. 

امید است که با تلاش و جدیت در زمینه گسترش زیرساخت‌ها، جذب سرمایه گذار و همچنین تولید محتوا و تبلیغات و بازاریابی در زمینه گردشگری، استان البرز از یک استان مواصلاتی به مقصد گردشگری تبدیل شود. 

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 14020131537535