لزوم تلفیق بوم‌گردی‌ها با صنایع‌دستی در ایلام

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام از ضرورت تلفیق بوم‌گردی‌ها با صنایع‌دستی و همچنین توجه به صنایع‌دستی در اقامتگاه‌های بوم‌گردی در هفته صنایع‌دستی خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام، فرزاد شریفی مدیرکل استان امروز دوشنبه 22 خرداد 1402 با اعلام این خبر اظهار کرد: به مناست هفته صنایع‌دستی نشستی با حضور مدیران تمامی اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان در راستای تلفیق بوم‌گردی‌ها با صنایع‌دستی برگزار شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام افزود: اقامتگاه‌های بوم‌گردی مكان‌های قدیمی هستند كه به صورت سنتی و با فرهنگ بومی و غنی از مهمانان پذیرایی می‌كنند و در آنها تولیدات روستایی، صنایع‌دستی و هنرهای تلفیقی برای گردشگران عرضه می‌شود.

شریفی گفت: صنایع‌دستی مهم‌ترین سوغات در بخش گردشگری محسوب می‌شود و دست‌یابی به اهداف این نهاد جز با ارتباط مستمر بین واحدهای صنایع‌دستی و گردشگری میسر نخواهد شد.

او تصریح کرد: اقامتگاه‌های بوم‌گردی فرصت مناسبی برای عرضه محصولات و صنایع‌دستی است كه باید بر اساس نیاز و سلیقه‌های مختلف مخاطبان، تولیدات عرضه شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام عنوان کرد: روستاهای استان با شرایط آب و هوایی و جغرافیایی ویژه در طول سال ظرفیت پذیرایی گردشگران داخلی و خارجی را دارند كه می توان با راه‌اندازی اقامتگاه‌های بوم‌گردی، گردشگری را كه از مهم‌ترین صنعت‌های توسعه‌ای و اقتصادی است، رونق بخشید.

شریفی گفت: با معرفی صنایع‌دستی در مراکز اقامتی، گردشگران داخلی و خارجی با مراحل تولید محصولات و نحوه استفاده از این محصولات آشنا خواهند شد که موجب تقویت و ارتقای جذابیت صنایع‌دستی ‌می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام از مدیران اقامتگاه‌های بوم‌گردی خواست با استفاده از محصولات صنایع‌دستی در این مراکز و همچنین اجرای زنده یکی از رشته‌های بومی همان منطقه و اختصاص بخشی از فضای مراکز اقامتی به‌عنوان مرکز فروش محصولات به رشد و پیشرفت صنایع‌دستی در استان کمک کنند.

او با اشاره به اینکه تأسیسات گردشگری به‌ویژه اقامتگاه‌های بوم‌گردی فرصتی مغتنم برای معرفی ظرفیت‌ها و تولیدات ارزشمند صنایع‌دستی استان است: چنانچه این هنر صنعت با مدیریت درست تولید و معرفی شود، معرف بسیار خوبی برای ظرفیت‌های مختلف استان خواهد بود.

شریفی عنوان کرد: با ارائه محصولات صنایع‌دستی در اقامتگاه‌های بوم‌گردی می‌توان فرهنگ، آداب ‌و رسوم و آثار مردم توانمند روستانشین هر منطقه را به مسافران و گردشگران معرفی کرد.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 140203227547