بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی، مامین عارف نیا روز گذشته 24 خرداد 1402 در آیین انعقاد تفاهم نامه همکاری ایجاد سرای فرهنگ، هنر و صنایع دستی بین مؤسسه تنظیم و نشرآثار امام خمینی(ره) و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی در سالن جلسات بیت تاریخی امام راحل، افزود: خانه تاریخی امام خمینی(ره) در خمین هویت فرهنگی این شهرستان است و از قابلیتهای بسیار زیادی برای ارائه خدمات فرهنگی و هنری به شهروندان برخوردار است.
معاون فرهنگی، هنری و رسانه مؤسسه تنظیم و نشرآثار امام خمینی (ره) بیان کرد: بهرهگیری از فضاهای فرهنگی و مصرف فرهنگی مبنای انعقاد این تفاهم نامه است.
عارف نیا اضافه کرد: بهرهمندی از فضای خانه تاریخی بنیانگذار جمهوری اسلامی یکی از دغدغههای مؤسسه و مدیران فرهنگی استان است.
او با اشاره به برگزاری هفته فرهنگی خمین در دی ماه سال گذشته گفت: انتظار میرود دومین دوره هفته فرهنگی خمین امسال نیز همزمان با سالروز میلاد امام خمینی (ره) برگزار شود.
عارف نیا افزود: هفته فرهنگی خمین فرصت خوبی برای استفاده بهینه از بیت تاریخی امام راحل بود.
معاون فرهنگی، هنری و رسانه مؤسسه تنظیم و نشرآثار امام خمینی (ره) ادامه داد: خانه موزه امام (ره) در خمین یکی از خانه موزههای با اهمیت در سطح کشور و روایتگر دوران کودکی حضرت امام و روایتگر تحولات سیاسی و اجتماعی قرن گذشته است.
عارف نیا گفت: این خانه زادگاه کسی است که یکی از بزرگترین رهبران معاصر دنیا است و نام ایشان همواره در تاریخ دنیا میدرخشد.
او توضیح داد: به منظور توسعه خدمات این خانه موزه و برنامهریزی برای روایتی جذاب از دوران زندگی امام در این خانه نشستهای مفصلی با اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بحث و تبادل نظر شده است.
معاون فرهنگی، هنری و رسانه مؤسسه تنظیم و نشرآثار امام خمینی (ره) ادامه داد: راه اندازی این سرا زمینه اشتغال، استقرار و ارائه خدمات فعالان فرهنگی، هنری و صنایعدستی را فراهم میکند.
عارف نیا گفت: درب این سرا به روی شهروندان خمین، علاقهمندان و گردشگران باز است.
فرماندار خمین نیز در این آئین گفت: صنایعدستی تلفیقی از هنر، صنعت و خلاقیت است و صنعتی است که به دست هنرمند یک اهل هنر شکل میگیرد.
حمید کمانکش ادامه داد: ذوق و خلاقیت در بین مردم شهرستان خمین وجود دارد چراکه صنایعدستی حاصل یک ذهن خلاق است.
او ادامه داد: زمینه سازی بروز و شکوفایی استعدادهای پنهان صنایع دستی، حمایت از هنرمندان این عرصه و نشر و عرضه صنایع دستی وظیفه مسئولان است.
فرماندار خمین بیت تاریخی امام خمینی (ره) را بزرگترین ظرفیت این شهرستان دانست و گفت: این مکان معنوی بستری برای ترویج فرهنگ امام راحل، منویات مقام معظم رهبری و آرمانهای انقلاب اسلامی در بین نسل جوان است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی نیز در این آئین گفت: خمین با توجه به ظرفیتی که در هنر صنایعدستی دارد میتواند زمنیه بهبود کسب و کار برای هنرمندان این رشته را فراهم کند.
مصطفی مرزبان ادامه داد: راهاندازی سرای فرهنگی، هنری و صنایعدستی در بیت تاریخی امام راحل سومین بازارچه در شهرستان خمین میشود.
در پایان این مراسم از چند هنرمند صنایع دستی فعال این شهرستان تجلیل شد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/