نخستین جشنواره و مسابقه طبخ آبزیان در دلیجان مرکزی برگزار شد

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی از برگزاری نخستین جشنواره و مسابقه طبخ آبزیان در شهرستان دلیجان خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی، سید حسن حسینی گفت: نخستین جشنواره و مسابقه طبخ آبزیان دلیجان با حضور مسئولان شهرستان روز دوشنبه ۲۶ تیر۱۴۰۲ به میزبانی مجتمع گردشگری بین‌راهی رونیکا پالاس برگزار شد.

معاون گردشگری مرکزی افزود: این جشنواره به همت شیلات، اداره کل جهاد کشاورزی استان و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دلیجان برگزار و با استقبال خانواده‌ها و شهروندان روبرو بود.

او تصریح کرد: برپایی غرفه‌های صنایع‌دستی، اجرای موسیقی زنده، استندآپ کمدی توسط محمود ابراهیمی از بخش‌های این جشنواره بود. 

حسینی با اشاره به اینکه برگزاری اینگونه جشنواره‌ها در رشد گردشگری نقش غیرقابل انکار دارد خاطر نشان کرد:  گردشگران یک سفر را با خاطره‌هایی که از مناطق و غذاهای آن استان دارند، یاد می‌کنند، بنابراین غذا در رشد گردشگری نقش غیرقابل انکار دارد امیدواریم شاهد برگزاری جشنواره‌های متنوع طبخ غذا و سفره ایرانی در استان باشیم. 

در پایان این جشنواره با داوری چهار آشپز، 11 نفر به عنوان برگزیده معرفی و با اهدا لوح و هدیه از آن‌ها تجلیل شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1402042702220
دبیر مرضیه امیری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha