به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان، مهدی قاسمزاده با تأکید بر اینکه غذاهای برگزیده در این جشنواره که روز دوشنبه 27 آذرماه 1402 برگزارشده است، در کتاب خوراک گردشگری کشور به نام همان استان ثبت میشود، گفت: سه نوع غذا از استان سمنان بانام کلندا، حلوای برنجی و دُرد توسط خانم صیادطوری از استان سمنان بهعنوان غذای برگزیده در این جشنواره انتخابشده است که نام این سه غذا در کتاب گردشگری خوراک به نام استان سمنان ثبت میشود.
معاون گردشگری، سرمایهگذاری و تأمین منابع اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان با اشاره به اینکه نخستین جشنواره در سه بخش خوراک اقوام، نوشیدنیهای ایرانی و نانشیرینی برگزار شد، گفت: این جشنواره با پخت بیش از 80 نوع غذای سنتی و فراموششده ایرانی از هشت استان تهران، مازندران، فارس، یزد، گیلان، سمنان، لرستان و آذربایجان شرقی در بخش مسابقه غذاهای فراموششده با حضور 30 شرکتکننده برگزار شد و خانم ملیحه صیادطوری از استان سمنان بهعنوان سه نفر برگزیده این جشنواره انتخاب شد.
مهدی قاسمزاده بابیان اینکه گردشگری خوراک یکی از ظرفیتهای بینظیر استان سمنان است که در جوامع محلی و روستایی آنطور که باید به آن پرداخته نشده و با طرح این موضوع در این مناطق علاوه بر اشتغال آفرینی و توسعه پایدار میتوانیم گامی مؤثر در پویایی گردشگری برداریم، گفت: هدف از برگزاری جشنواره ملی خوان پارسی، توسعه گردشگری غذا ، احیای غذاهای فراموششده و مهارت افزایی گردشگری در این شاخه از گردشگری، شناسایی و معرفی افراد با استعداد با شعار ایران مهد غذاهای فراموششده بوده است.
او افزود: اولین جشنواره ملی خوان پارسی به همت شتابدهنده فاخر بوم و بنیاد توسعه کسبوکار دانشگاه علم و فرهنگ با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، انجمن علمی گردشگری ایران، پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی، اتحادیه علمی و دانشجویی هتلداری و گردشگری ایران در باغ ایرو واقع در محله طرشت در غرب تهران برگزار شد.
انتهای پیام/
نظر شما