کرمان آیدکس فرصتی برای تقویت سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری است

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان کرمان گفت: کرمان آیدکس فرصت مناسبی برای برنامه‌ریزی و تقویت سرمایه‌گذاری در حوزه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان است.

به گزارش میراث آریا، ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در دومین روز از همایش سرمایه‌گذاری کرمان آیدکس ۲۰۲۴ با هماهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان جلسه‌ای با حضور مقامات کشوری و استانی در سالن کنفرانس دانشگاه تحصیلات تکمیلی ماهان تشکیل شد.

سعید شاهرخی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان در این نشست گفت: کرمان آیدکس فرصت مناسبی برای برنامه‌ریزی و تقویت سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی است.

او با اشاره به ضرورت نیاز پروازهای خارجی در استان کرمان گفت: ضرورت معرفی استان کرمان در بخش‌های مختلف خارجی، با توجه به ظرفیت موجود در اولویت است و حسب این ضرورت‌ها معرفی استان کرمان در برپایی نمایشگاه‌ها و تعامل با کشورهایی مختلف از جمله هندوستان می‌تواند اقدام خوبی در معرفی ظرفیت‌های موجود در استان کرمان باشد.

در ادامه علی چگینی مدیرکل اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه گفت: کرمان آیدکس ۲۰۲۴ کار بزرگی است و در کنار این کار و زحمتی که کشیده شده است باید به دنبال کاستی‌ها و نداشته‌ها بوده و به دنبال آن باشیم که چه چیز باعث شده نتوانیم از داشته ها استفاده بهینه کنیم و به فعلیت درآوریم.

چگینی گفت: باید تورهای گردشگری را کشورهای خارجی به ویژه هندوستان راه اندازی و ظرفیت گردشگری استان را معرفی و با کشورهای مختلف تعامل برقرار و جذب سرمایه کرد.

مدیرکل اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه ادامه داد: یکی از سرمایه‌هایی که استان کرمان باید در اولویت کار قرار دهد جذب کرمانی‌های مقیم خارج بویژه کرمانی های مقیم هندوستان است.

او گفت: ما کرمانی‌های مقیم اروپا داریم، کرمانی‌های مقیم آمریکا و کانادا هم داریم که بچه‌های این مملکت هستند و این بچه‌های کرمان را در هر نسلی باید آورد و از ظرفیت آن ها استفاده کرد منتها اول باید گردشگری شروع شود.

چگینی گفت: باید در بخش گردشگری با هتل‌ها و دیگر ظرفیت‌ها تعامل و تور گردشگری مشترک برگزار کرد به طور مثل ماهان پرواز دارد به دهلی می‌توان از طریق انجمن به آنها دعوت نامه و از سوی استاندار ارسال کرد و آنها را به صورت میهمان وارد استان و لیدرهای حرفه ای بخش خصوصی را که حال این افراد را درک کنند همراه کرد.

مدیرکل اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه باید در حوزه گردشگری سلامت ورود و به ویژه در بحث زیبایی اقدام کرد گفت: بیشترین مرکز گردشگری سلامت در دنیا هند است و در بحث گردشگری سلامت می توان میلیاردها درآمدزایی کرد.

او افزود: نکته مهم دیگر برپایی نمایشگاه‌ها در دهلی و بمبئی است و با نمایش دستاوردها، گردشگری و صنایع‌دستی و ظرفیت‌های استان و همکاری و ورود بخش خصوصی و دولتی می‌توان این فرصت را در اختیار بخش خصوصی قرار داد و ظرفیت‌های استان را معرفی کرد.

چگینی گفت: کویر جواهری است که همه آن قابلیت جذب سرمایه گذار را دارد و ما در هندوستان سرمایه گذاران و شیعیان بسیار قوی داریم و باید مسلمانانی که از اینجا مهاجرت کردند را جذب‌ کرد.

مدیرکل اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه اظهار کرد: اگر مسئولین استان کمک کنند نمایشگاه معرفی ظرفیت‌ها در هندوستان برگزار شود بویژه با اجرای کارهای هنری در کنار معرفی ظرفیت های گردشگری و اقتصادی و در تجربه بعد می توان در حوزه خلیج فارس اقدام کرد و یا در اکسپو دبی غرفه داشته باشید.

او با اشاره به اینکه باید به بخش خصوصی کمک کرد تا تقویت شده و توسط این بخش ظرفیت‌های استان معرفی شود.

در ادامه نصرت‌الله آقامحمدی رئیس امور هماهنگی و امور نمایندگی‌های داخلی کشور در وزارت امور خارجه بحث خواهر خواندگی کرمان با یکی از شهرهای هند را مطرح کرد و گفت: از روسای دانشگاه‌های هند به کرمان دعوت کنید و به صورت وبیناری نشست های تخصصی و علمی برگزار و ظرفیت های علمی استان را معرفی و حلقه اتصالی بین بخش های علمی راه اندازی شود.

آقامحمدی در ادامه گفت: در بحث‌های صادرات مجمعی تشکیل شود و از استان ها دعوت کنید و تجمیعی در بخش صادرات ورود شود.

رئیس امور هماهنگی و امور نمایندگی‌های داخلی کشور در وزارت امور خارجه افزود: راه اندازی انجمن دوستی در استان می‌تواند در بحث ایجاد تورهای گردشگری کمک زیادی کند.

او در ادامه به اطلس اقتصادی در استان اشاره کرد و گفت: کسانی که به استان کرمان ورود می‌کنند باید با استفاده از همین اطلس بتوانند شناخت کافی در حوزه های مختلف را بدست آوردند و اطلس اقتصادی باید مرتب بروزرسانی شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1403022601493

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha