به گزارش میراث آریا، سید سعید صفوی با اشاره به مرمت ۳۰ بنای تاریخی در سال گذشته در استان اظهار داشت: پایش، مرمت و حفاظت از بناهای تاریخی یک امر مستمر است چرا بناهای تاریخی عمر بیش از هزار سال را دارند که از تخریب آنها باید جلوگیری شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان با اشاره به اعتبارات قطره چکانی حوزه مرمت بناهای تاریخی میراث فرهنگی گفت: اختصاص اعتبار به مرمت بناهای تاریخی یک نهضت ملی و عزم ملی را میطلبد، به طوری که علاوه بر میراث فرهنگی، سایر دستگاهها به ویژه خیرین حوزه میراث فرهنگی هم در این رابطه باید پای کار باشند.
او با اشاره به اینکه مجمع خیرین میراث فرهنگی کشور سال قبل به ریاست میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شکل گرفت، گفت: مجمع خیرین میراث فرهنگی در سایر استانها در حال شکل گیری است و ما هم امیدواریم جزو استانها پیشرو در این حوزه باشیم.
صفوی اضافه کرد: اعضای شعبه استانی مجمع خیرین در زنجان انتخاب شدهاند و امیدواریم به زودی شعبه استانی مجموع خیرین میراثفرهنگی در استان تشکیل شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان در ادامه با اشاره به حفاریهای غیرمجاز گفت: گاهی به دلیل عدم اطلاع، برخیها برای یافتن گنج دست به حفاریهای غیر مجاز میزنند که به جرات میتوان گفت چنین چیزی وجود ندارد.
او گفت: مناطقی که تپههای تاریخی دارند از باب ارزش تاریخی و فرهنگی مورد توجه است و برای حفاران به جز مجازاتهای که قانونگذار در قالب حبسهای طولانی مدت دیده شده است هیچ عاید دیگری ندارد.
انتهای پیام/
نظر شما