به گزارش میراثآریا فریدون فعالی روز یکشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۳ در مراسم ابلاغ احکام و تعیین دفتر انجمن خیرین میراثفرهنگی استان البرز، ابراز امیدواری کرد که فعالیت انجمن خیرین میراثفرهنگی در استان روز به روز قوت بگیرد و گفت: واحدهای تولیدی و صنعتی بسیاری در استان البرز وجود دارند که میتوانند درصدی از مسئولیت اجتماعی خود را در حوزه میراث فرهنگی صرف کنند.
او افزود: این اقدام قطعا شدنی است و در استان های مختلف نمونههای موفق ورود خیران میراثفرهنگی در این حوزه وجود دارد.
نقش تعیین کننده انجمن خیرین میراثفرهنگی البرز در حفظ آثار تاریخی استان
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز با اشاره البرز به اینکه استان البرز ظرفیتهای بسیاری در زمینه گردشگری و میراثفرهنگی دارد، اظهار کرد: بیش از ۳۰۰ اثر ثبت ملی شده و ۸۶۰ اثر شناسایی شده که بعضا به آنها تعدی میشود که میتوان با همت انجمن خیرین میراثفرهنگی مورد حفاظت قرار بگیرند.
رحیم خاکی نقش انجمن میراثفرهنگی را در عمران و آبادانی آثار و بناهای تاریخی استان بسیار تأثیر گذار عنوان کرد و هم افزایی با انجمن خیرین میراثفرهنگی در این زمینه را بسیار مهم برشمرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز افزود: البرز گذر ارتباطی به بیش از ۱۵ استان غربی و شمال غربی کشور است که همین موضوع میتواند به جذب گردشگران کمک کند.
به گفته او تلفیق ظرفیت آثار تاریخی، گردشگری و صنایعدستی می تواند چشم انداز درخشانی برای گردشگری این استان ایجاد کند.
جلسه ابلاغ احکام رسمی اعضای انجمن خیرین میراثفرهنگی استان البرز با حضور مشاور معاون میراثفرهنگی کشور انجام و رحیم خاکی به عنوان مدیرکل میراثفرهنگی استان به عنوان رئیس انجمن منصوب شد. این انجمن با حضور ۸ تن از خیرین میراثفرهنگی استان به صورت رسمی آغاز و دفتر نمایندگی آن تعیین شد.
انتهای پیام/
نظر شما