مرمت تاق سنگی خان‌اوی چهارمحال و بختیاری ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری گفت: مرمت تاق سنگی خان‌اوی شهرستان فارسان تاکنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به‌گزارش میراث‌آریا، علیرضا جیلان روز چهارشنبه هفتم آبان‌ماه ۱۴۰۴ با اعلام این خبر گفت: برای مرمت تاق سنگی خان‌اوی در شهرستان فارسان ۲۷۰ میلیون ریال اعتبار اختصاص داده شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: مرمت بخش‌هایی از دیوارها و جرزها با قطعه‌های سنگ موجود و ملات همگون، شیب‌بندی و هدایت آب‌های سطحی در بنا و جمع‌آوری مصالح اصلی پراکنده شده در بنا از مهم‌ترین عملیات مربوط به مرمت قلعه مدرسه شهرستان لردگان به‌شمار می‌رود.

جیلان تصریح کرد: حفاظت و مرمت بناهای تاریخی از مهم‌ترین اولویت‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404080700484
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha