دولت تاکنون لایحه‌ای در اصلاح قوانین گردشگری به مجلس ارائه نداد/ ضرورت توجه به توسعه گردشگری چهاردانگه

نمانده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت تا کنون لایحه‌ای در اصلاح قوانین گردشگری به مجلس ارائه نداده است.

به‌گزارش میراث‌آریا و به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، علی‌بابایی کارنامی عصر روز گذشته یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ در نشست با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران مازندران با بیان اینکه صنعت نوین‌ گردشگری امروز نیازمند قوانین جدید برای توسعه اقتصادی و ارزآوری است تصریح کرد: دولت تاکنون لایحه‌ای مبنی بر اصلاح قوانین این‌حوزه به مجلس ارائه نداده است.

نماینده مردم ساری در مجلس اسلامی با اشاره به وظایف نمایندگان در قانون‌گذاری خواستار ارائه مشکلات قانونی حوزه گردشگری در استان‌ مازندران و تحول در سیمای گردشگری استان شد و گفت: مجلس این آمادگی را دارد تا در این راستا گام‌های اصلاحی بردارد.

او با نگاه مثبت به اقدامات اصلاحی این اداره‌کل و عملکرد تحولی آن خواستار توجه ویژه به مناطق بالادست ساری که ظرفیت عظیمی در بخش‌های سه‌گانه میراثی، صنایع‌دستی و گردشگری دارد، شد.

او همچنین به پنج فرصت گردشگری ویژه در بخش چهاردانگه اشاره کرد و گفت: با تلاش برای رفع مشکلات زیرساختی در منطقه می‌توان از ظرفیت اقتصادی گردشگران داخلی و خارجی منطقه در توسعه منطقه گام برداشت.

کارنامی همچنین به‌طور خاص بر بررسی مشکلات زیر ساختی منطقه گردشگری الندان، حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی روستای مالخواست و آروشا ساری و احداث موزه کیاسر با تکیه بر داشته‌های سایت میراثی وستمین تاکید کرد.

 او یادآور شد از کاهش زمان صدور مجوزها به کمتر از یک ماه در استان از ورود نمایندگان به اصلاح قوانین دست و پا گیر بخش گردشگری استقبال می‌کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران مازندران هم در این نشست با اشاره به کاهش زمان صدور مجوزها و موافقت اصولی در استان به کمتر از یک‌ماه از تلاش‌های این اداره کل در بخش توسعه زیرساخت‌ها خبر داد و گفت: منطقه کیاسر و چهاردانگه از پتانسیل بسیار بالایی در حوزه گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی برخوردار است که نیازمند ترسیم چشم‌انداز اساسی برای توسعه است و اداره‌کل مازندران هم در این راستا دغدغه و برنامه دارد.

برزگر به دست‌اندازهای اداری بخش گردشگری در استان اشاره کرد و گفت: متاسفانه سرمایه‌گذاران در بحث استعلامات و زیرساخت.های مورد نیاز در دیگر دستگاه‌های اجرایی با مشکل مواجه می‌شوند که ورود نمایندگان در بخش اصلاح قوانین در این بین کمک بسیار بزرگی برای ما خواهد بود.

او با تاکید بر اینکه امروزه گردشگری به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی مقام عالی دولت در استان است و اداره‌کل هم در همین راستا گام برمی‌دارد، خاطرنشان کرد: امیدواریم با تغییر نگاه دیگر دست‌اندرکاران و دستگاه‌های دخیل در امور گردشگری شاهد اتفاقات تحولی در سیمای میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان به عنوان صنعتی پول ساز و ارزآور باشیم.

در این جلسه سرمایه‌گذاران چشمه سورت، دریاچه الندان، چورت، شهردار، بخشدار و شورای شهر کیاسر هم به بیان مشکلات حوزه تخصصی خود پرداختند و رفع موانع این منطقه مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 14020225482326