تولیدات جشنواره ملی میراث فرهنگی برای تمامی سنین موثر باشد/ بسیاری از سرمایه‌های فرهنگی کشور برای هنرمندان ناشناخته است

یکی از برگزیدگان نخستین دوره جشنواره ملی میراث فرهنگی گفت: بسیاری از سرمایه‌ها و میراث فرهنگی کشور ناشناخته مانده‌اند، بسیاری از هنرمندان هر استان هم شاید از وجود چنین منابع و ثروت‌هایی فرهنگی و تاریخی در شهر یا استانشان مطلع نباشند؛ برگزاری چنین جشنواره‌هایی هنرمندان را با میراث فرهنگی کشورشان آشنا می‌کند.

مسعود مفیدی، برنده دیپلم افتخار، تندیس و جایزه نقدی بهترین کلیپ بخش فضای مجازی «ترکمن من» نخستین جشنواره ملی میراث فرهنگی در گفت‌وگو با میراث آریا با اشاره به تاثیر برگزاری این رویداد در آشنایی هرچه بیشتر مردم با میراث فرهنگی کشور بیان کرد: برای نخستین جشنواره مهم در این حوزه باید گفت که این رویداد بسیار خوب و مثبت بود و قطعا هنرمندان و فعالان این حوزه با برگزاری این جشنواره، به ادامه فعالیت در این حوزه تشویق خواهند شد و با تکرار این رویداد که هرسال اتفاق می افتد، قطعا می توان بر حضور و مشارکت بیشتر هنرمندان حساب کرد. البته که باید نکات مهمی هم در برگزاری چنین رویدادی مورد توجه قرار بگیرد.

وی افزود: بسیاری از سرمایه ها و میراث فرهنگی کشور ناشناخته مانده اند، بسیاری از هنرمندان هر استان هم شاید از وجود چنین منابع و ثروت هایی فرهنگی و تاریخی در شهر یا استانشان مطلع نباشند؛ بنابراین اگر قبل از اینکه تولید محتوایی در این حوزه صورت بگیرد، بهتر است که مشاوره هایی از سوی وزرات میراث فرهنگی به هنرمندان و فعالان صورت بگیرد. به طور مثال برای کار بعدی خودم در این حوزه، اگر مشاوری از سوی وزارت میراث در مراحل تولید کار کنار تیم باشد، قطعا کار بهتری تولید و ارائه خواهد شد.

مفیدی با بیان اینکه برگزاری چنین جشنواره موثری در این حوزه موجب ترغیب مردم به امر حفاظت از میراث فرهنگی خواهد شد؛ توضیح داد: هر اندازه بیشتر به این موضوع و اهمیت آن در حفظ فرهنگ و تاریخ کشور پرداخته شود، قطعا می توان تاثیری در اولویت گذاری مردم نیز داشت. با تکرار این جشنواره ها و بیان اهمیت آن، این مفهوم را می رسانیم که بحث میراث فرهنگی بسیار مهم است و به آن می پردازیم.

به گفته برنده دیپلم افتخار، تندیس و جایزه نقدی بهترین کلیپ بخش فضای مجازی «ترکمن من»، در نخستین دوره این رویداد، مشارکت و استقبال بسیار خوب بود و از لحاظ مردمی بودن نیز شاهد حضور مردم بودیم که آن هم نشان از آگاهی مردم از این جریان دارد و امیدوارم این جریان ادامه دار باشد.

وی همچنین در ادامه اشاره کرد: از نظر من، آثاری که در جشنواره حضور داشت، کمی به سنین مخاطب  35 به بالا می خورد و باید بتوانیم در این جشنواره تولیداتی داشته باشیم که تمامی سنین را شامل بشود. شاید یک جوان 20 ساله از منابع میراث فرهنگی در کشور مطلع نباشد و باید با تولیدات مناسب این سنین، اطلاعات خوبی را از این میراث به جوانان ارائه کنیم.

مفیدی با ارائه پیشنهادی به برگزارکنندگان این جشنواره گفت: از نظر من اگر پیش از تولیدات فعالان و جوانان خلاق، آن ها را شناسایی کرده در این حوزه با آن ها جلسات مشاوره ای برای تولید محتوا برگزار شود و آن ها را برای تولیدات بهتر و با کیفیت تر راهنمایی کنند و با همکاری طرفین این محتوا تهیه و تولید شود؛ قطعا تاثیرگذاری بهتر و بیشتری خواهد داشت تا زمانی که اثری تولید شود و پس از آن مورد بررسی و ارزیابی قرار بگیرد.

دیپلم افتخار، تندیس و جایزه نقدی بهترین کلیپ بخش فضای مجازی «ترکمن من»، تاکید کرد: برگزاری این جشنواره به همین شکل و منوال به خودی خود قطعا اقدام خوبی است و تاثیرگذاری بیشتر و بهتری خواهد داشت و می توان توجه همگانی مردم را نسبت به حوزه میراث فرهنگی جلب کرد. با برگزاری این جشنواره که وزارت میراث فرهنگی سال گذشته به خوبی نخستین دوره آن را برگزار کرد، توجه رسانه ها و شبکه های مجازی را به خود جلب کرد و مردم بسیاری از آن باخبر بودند.

انتهای پیام/

کد خبر 1402080900408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha