ترسناک‌ترین شکنجه‌گاه تاریخ ایران کجاست؟/ روایت بخشی از تاریخ انقلاب در «موزه عبرت»

موزه عبرت یکی از متفاوت‌ترین موزه‌ های تهران است. این مکان که در ابتدا زندان کمیته‌ مشترک‌ ضد‌ خرابکاری در عصر پهلوی بوده‌است، هم‌اکنون به یک موزه عجیب و ترسناک تبدیل شده‌است. در این موزه، تاریخ سال‌ها شکنجه و آزار جسمی و روحی زندانیان، به تصویر کشیده‌ شده‌است و دیدن آن برای افرادی که به تاریخ سیاه علاقه دارند توصیه می‌شود.

میراث آریا: موزه عبرت تهران یکی از ساختمان‌های میدان مشق (باغ ملی) است که مخوف‌ترین شکنجه‌گاه ایران به شمار می‌رود و بازدیدکنندگان را با گوشه‌ای از تاریخ این مرزوبوم آشنا می‌کند تا درک بهتری از اتفاقات آن روزگار داشته باشند. این موزه از جمله مقاصد گردشگری سیاه محسوب می‌شود که رنج زندانیان در زیر شکنجه را روایت می‌کند و از همین نظر با سایر موزه‌های تهران تفاوت دارد. در نتیجه درست مثل گردشگری سیاه که برای تفریح و خوش‌گذرانی انجام نمی‌شود، در اینجا نیز هدف آشنایی با وقایع تلخ تاریخی است.

علاوه بر معماری مدور با راهروهای تودرتو و دالان‌های تنگ و باریک که امکان فرار از زندان را به صفر رسانده بودند، وجود نرده‌های بلند آهنی و دیوارهای بتنی و بلند، خود گواه یک بنای خوف‌انگیز و نفوذناپذیر است که بهترین جا برای شکنجه‌ زندانیان در دوره پهلوی به شمار می‌رفت.

موزه عبرت، یکی از ترسناک‌ترین موزه‌ های تهران است. دیدن این موزه، برای گردشگرانی جالب است که فقط قصد وقت‌گذرانی در یک موزه جالب و تاریخی را ندارند، در واقع قبل از این ‌که سری به این موزه بزنید، باید در مورد آن تحقیق کنید. این موزه بخشی از تاریخ هولناک ایران را روایت می‌کند.

 

انتهای پیام/

کد خبر 14011118147126

برچسب‌ها