تصادفات شهری امنیت بیرجند را تحت تاثیر قرار داده است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: حوادث رانندگی و آمار زیاد فوتی‌های تصادفات درون شهری، امنیت مرکز استان را زیر سوال برده و لازم است شهرداری‌ها مدیریت تصادفات را در اولویت قرار دهند.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل‌از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی، علیرضا عباس‌زاده روز پنجشنبه ۱۷ اسفندماه ۱۴۰۲ در نشست هم اندیشی شهرداران استان اظهار کرد: شهرداری‌ها در کنار همه مسئولیت‌های مهمی که برعهده دارند، باید وضعیت ترافیکی را هم مورد توجه قرار دهند زیرا تعداد کشته‌های تصادفات درون شهری در استان بالا و نگران کننده است که باید به شکل درست مدیریت شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی افزود: از همین رو طرح کاهش تصادفات شهری تدوین شد و به تصویب وزارت کشور رسیده که لازم است همه شهرداری‌ها این طرح را اجرایی کنند.

عباس‌زاده گفت: طرحی در شورای ترافیک برای کاهش تصادفات درون شهری تهیه شده که اگر پیاده سازی شود می‌توان به بهبود وضعیت تصادفات امیدوار باشیم.

او با تاکید بر لزوم مدیریت ترافیک درون شهری ادامه داد: مراکز شهرستان‌ها و شهرهایی که در مسیر تردد مسافران قرار دارند باید بیش از پیش به مسائل ترافیکی اهمیت دهند.

عباس زاده گفت: حوادث رانندگی شهرهای استان را ناامن جلوه داده که از این حیث باید مورد توجه قرار گیرد و از آنجایی که آمار واژگونی خودرو در شهرها بالاست فرهنگسازی اهمیت زیادی دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: وضعیت رانندگی در شهرها مناسب نیست و در این زمینه فرهنگسازی رفتارهای ترافیکی حائز اهمیت است لذا شهرداری‌ها با مدیریت ترافیک باید از جان شهروندان محافظت کنند.

عباس‌زاده گفت: شهرداران نباید فقط بر اعتبارات ماده ۲۳ تکیه کنند بلکه کنترل ترافیک از مسیرهای مختلف در دستور کار قرار گیرد.

او ادامه داد: باید فرهنگسازی طوری باشد که به کمک روش‌های بازدارنده شهروندان سرعت مطمئنه در رانندگی را رعایت کنند.

عباس‌زاده با تاکید بر انجام اقدامات فنی در حوزه ترافیکی از سوی شهرداری‌ها گفت: اقدام ویژه ای از سوی شهرداری بیرجند انجام‌ شده که می‌تواند الگوی سایر شهرداری‌ها باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی بازدید از شهرداری‌های بزرگ را در کسب تجربه موثر دانست و افزود: شهرداری‌ها در فصل بودجه ریزی باید ورود جدی تر به مباحث ترافیکی داشته باشند.

او همچنین گفت: شهرداران پروژه‌های عمران شهری در روزهای منتهی به آخر سال را باید متوقف کنند تا ایمنی مسافران تامین شود.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به درخواست شهرداران مبنی بر افزایش روشنایی معابر و پارک‌ها عنوان کرد: اگر در زمینه نیروگاه‌ها مشکل سوخت نباشد محدودیت تامین برق در استان برداشته خواهد شد.

او افزود: شهرداران به عنوان مدیران بحران شهری باید برخی ملزومات را پیش بینی کنند تا در زمان وقوع حوادث یا مواقع خاص بتوان از آن استفاده کرد.

بیشترین استقرار گردشگران در کمپ‌های شهری خراسان جنوبی است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی گفت: بیش از دو سوم استقرار گردشگران نوروز سال گذشته در کمپ‌های شهری بوده که ۹۰ درصد آن متعلق به شهرداری‌هاست.

هادی شاه‌وردی افزود: بررسی روشنایی پارک‌ها و سرویس‌های بهداشتی مورد انتظار است که باید در دستور کار شهرداری‌ها قرار گیرد.

او بیان کرد: لازم است شهرداری‌ها در پیک سفرهای نوروزی از هرگونه حفاری پرهیز کنند و زیباسازی شهری و فضاسازی مناسب هم مورد انتظار است.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان خراسان جنوبی گفت: پایانه‌های مسافربری در حوزه وظایف شهرداران مورد توجه قرار گیرد تا مسافران و گردشگران رضایت کامل از خدمات داشته باشند.

شاه‌وردی با اشاره به تاکید رئیس جمهور بر ایجاد بازارچه صنایع دستی در ورودی شهرها افزود: این مساله باید یک بار برای همیشه در استان خراسان جنوبی نیز حل شود.

او تصریح کرد: انتظار می‌رود شهرداری‌ها در راه اندازی بازارچه‌های صنایع‌دستی با میراث فرهنگی همکاری کنند.

افزایش فعالیت پلیس راهور در نقاط حادثه‌خیز شهری، اصلاح روشنایی ورودی برخی شهرها، لزوم توجه شهرداری به ایمنی رانندگی در معابر، آمادگی آتش نشانی‌های استان برای چهارشنبه آخر سال، مشخص شدن تابلو محل‌های اسکان در ورودی شهرها، اصلاح نقاط حادثه‌خیز در شهرها و تعبیه محل استقرار پلیس، افزایش همکاری‌ها در توجه به باغ گلشن طبس از جمله مباحث مطرح شده در این نشست بود.

انتهای پیام/

کد خبر 1402121700919

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha