توسعه گردشگری کردستان با همراهی رسانه‌ها محقق می‌شود/ از انتقاد سازنده استقبال می‌کنیم

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان با بیان اینکه توسعه گردشگری کردستان با همراهی و تعامل رسانه‌ها محقق می‌شود، گفت: برای هموار شدن مسیر پیشرفت و توسعه گردشگری استان پذیرای انتقادات سازنده همراه با ارائه راهکار مناسب هستیم.

به‌گزارش میراث‌آریا و به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان، منصور مهرزاد روز یکشنبه ٢١ اسفندماه ١٤٠١ در نشست با خبرنگاران استان در سنندج، اظهار کرد: مهمترین نقش رسانه جهت دادن و حرکت همه‌جانبه استان در تمام حوزه‌ها بر مدار توسعه است.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان با بیان اینكه کردستان دارای ظرفیت های طبیعی و تاریخی بی‌شماری است، افزود: خبرنگاران می‌توانند با مطرح کردن مشكلات و كمبودها و از طرفی معرفی توانمندی‌های استان، در زمینه ارتقا و توسعه گردشگری نقش بسیار مهم و تاثیرگذاری داشته باشند.

او در ادامه سخنانش با اشاره به اقدامات انجام شده توسط این مجموعه در سال‌جاری عنوان کرد: خوشبختانه در طول ایام سال و با همکاری نهادهای مربوطه و همراهی بخش خصوصی، برنامه‌ریزی‌های لازم برای تهیه و تدارک لازم برای ورود گردشگران و مسافران به کردستان انجام شده است.

مهرزاد با اشاره به اینکه ٢٦ دستگاه در قالب ١٠ کمیته در ستاد اجرایی خدمات سفر در ایام نوروز  برای ارائه خدمات به مهمانان نوروزی فعالیت دارند، گفت: تاکنون ٤٠ جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر با بیش از ٣٥٠ مصوبه در سطح استان کردستان برگزار شده است.

 او از آمادگی کامل تأسیسات گردشگری کردستان برای استقبال و میزبانی از مهمانان نوروزی خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر 5هزار و ٣٠٠ تخت در قالب ۳۲ هتل، ۲ هتل آپارتمان، ۲۴ مهمانپذیر، ٢٤ مجتمع گردشگری اقامتی، ۲ اقامتگاه سنتی و ٤٠ اقامتگاه بوم‌گردی در سطح استان برای اسکان و پذیرایی از مسافران و گردشگران وجود دارد.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: همچنین ١٠٢ رستوران بین‌راهی، یک مرکز گردشگری سلامت و ٥٧ دفتر خدمات مسافرتی در استان فعالیت دارند. 

مهرزاد حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را اولویت برنامه‌های این اداره‌کل عنوان کرد و گفت: ۱۰۰ میلیارد تومان  برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری، حفاظت و مرمت بناهای تاریخی و توسعه و ترویج صنایع‌دستی استان در نظر گرفته شده که تاکنون ۳۰ درصد  آن تخصیص یافته است.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یادآور شد: ثبت جهانی هورامان اقدامی مهم و ارزشمند بود که در مرداد‌‌ماه سال ۱۴۰۰ به‌عنوان بیست و ششمین میراث‌جهانی کشور ایران ثبت شد و خوشبختانه غار باستانی کرفتو نیز برای ثبت جهانی معرفی شده و کارهای مربوط به‌آن در حال پیگیری است که امیدواریم به‌عنوان دومین اثر جهانی استان در یونسکو ثبت و معرفی شود.
 
او اظهار کرد: واگذاری ٩ بنای تاریخی از طریق ماده ٢٧ به بخش خصوصی، افتتاح موزه مسجد دارالاحسان سنندج، تجهیز موزه حمام حاج صالح سقز، مرمت بناهای شاخص استان، برپایی ٧ نمایشگاه صنایع‌دستی در بناهای تاریخی کردستان، سامان‌دهی و راه‌اندازی مجتمع تولیدی صنایع‌دستی تایله (طالقانی) سنندج با اشتغال‌زایی مستقیم بیش از ١١٠ نفر، اختصاص ١٢ هکتار زمین برای احداث نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی در تپه پیرچنار سنندج، تهیه محور تاریخی‌فرهنگی سنندج و...از جمله اقداماتی است که در سطح استان انجام شده است.
 
مهرزاد عنوان کرد: همچنین استان کردستان توانست با همکاری شهرداری سنندج و بخش خصوصی در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و سی‌‌و‌ششمین نمایشگاه صنایع‌دستی تهران حضوری فعال و پررنگ داشته باشد.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان در پایان یادآور شد:  امیدواریم بتوانیم در راستای توسعه و بهبود زیرساخت‌های گردشگری و جذب فرصت‌های سرمایه‌گذاری، ارائه خدمات بهتر به گردشگران و ایجاد اشتغال و بهبود وضعیت اقتصادی در استان گام‌های مثبتی برداریم.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 14011222348594

برچسب‌ها