-
امضای تفاهمنامه میان شرکت توسعه گردشگری ایران و میراثفرهنگی خوزستان؛
۳ نقطه گردشگری خوزستان توسعه مییابد/ احیای شرکت توسعه گردشگری در خوزستان
شرکت توسعهگردشگری ایران و میراثفرهنگی استان خوزستان به منظور توسعه و احیای سه نقطه گردشگری این استان تفاهمنامهای امضای کردند.
-
اختتامیه سومین سوگواره ملی پایتخت موکبها برگزار شد
اختتامیه سومین سوگواره ملی پایتخت موکبها با حضور مسئولان استانی و کشوری برگزار شد.
-
صدور پروانه بهرهبرداری برای ۷ واحد گردشگری در خوزستان/ پنج واحد در نوبت صدور مجوز
معاون گردشگری خوزستان از صدور پروانه بهرهبرداری برای هفت واحد گردشگری از ابتدای سال جاری خبر داد.
-
معرفی محوطهها و بناهای میراثملی و جهانی شوشتر با اجرای طرح راویان گردشگری
پایگاه میراثجهانی سازههای آبی شوشتر طرح راویان میراث ملی و جهانی را با آموزش دورههای مقدماتی و تکمیلی روایتگری تاریخ و فرهنگ شوشتر برای عموم مردم به ویژه نوجوانان و جوانان در همه مقاطع تحصیلی، برگزار میکند.
-
آشناسازی کودکان روستای خماط شوش با مشاغل میراثفرهنگی
مدیر پایگاه میراثجهانی چغازنبیل با تأکید بر حفظ ارزشهای میراثفرهنگی در میان اقشار مختلف، از برگزاری کارگاه آشنایی با مشاغل میراثفرهنگی در مدرسه روستای هدف گردشگری خماط در مجاورت محوطه باستانی چغازنبیل خبر داد.
-
تجلیل از فعالان گروه کتابخوانی شوش در موزه هفتتپه
همزمان با هفته ملی کتاب و کتابخوانی از فعالان گروه کتابخوانی شهر شوش در محل موزه هفتتپه قدردانی شد.
-
تحقق صد درصدی شاخصهای شرح وظایف معاونت میراثفرهنگی خوزستان در سال ۱۴۰۲
معاون میراثفرهنگی خوزستان گفت: براساس گزارش ارزیابی نهایی عملکرد ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان توسط سکوی یکپارچه مدیریت عملکرد نظام اداره و حکمرانی کشور، معاونت میراثفرهنگی استان خوزستان در تحقق شاخصهای شرح وظایف خود در سال ۱۴۰۲ صددرصد موفق بوده است.
-
آیین هفته کتاب و کتابخوانی در میراثجهانی شوش برگزار شد
مدیر پایگاه میراثجهانی شوش از برگزاری هفته کتاب و کتابخوانی باحضور کودکان شوشی در کنار قلعه باستانی این شهر خبر داد.
-
آغاز بکار بسیج اداری پایگاه میراثجهانی شوشتر همزمان با آغاز هفته بسیج
بسیج اداری پایگاه میراثجهانی سازههای آبیتاریخی شوشتر همزمان با هفته بسیج باحضور جمعی از مسئولان آغاز به کار کرد.
-
دیدار فرمانده یگان حفاظت میراثفرهنگی خوزستان با کودکان روستای هدف گردشگری خماط
فرمانده یگان حفاظت ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان به مناسبت روز جهانی کودک از دبستان محمدمهدی بوستانی روستای هدف گردشگری خماط در همسایگی میراثجهانی چغازنبیل بازدید و با کودکان آن دیدار کرد.
-
رئیس اداره میراثفرهنگی شهرستان خرمشهر تأکید کرد:
کشتیهای مدرن خرمشهر، فرصتی ویژه برای آژانسهای گردشگری
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان خرمشهر از ظرفیتهای ویژه این شهرستان برای توسعه گردشگری آبی خبر داد.
-
روز جهانی کودک در میراث جهانی شوش
بهمنظور گرامیداشت روز جهانی کودک رویداد های فرهنگی از جمله برگزاری کارگاه سفال و کار با گل، برگزاری تور شناخت بناهای تاریخی ، کارگاه آشنایی با پرندگان محوطه میراث جهانی برای گروهی از کودکان خردسال شوش برگزار شد . در این رشته برنامه، کودکان با مفاهیم میراث فرهنگی ، اشیا تاریخی ، شیوه کاوش و…
-
نخستین سفر گردشگری دریایی خرمشهر به آبادان آغاز شد
نخستین سفر گردشگری دریایی از بندر خرمشهر به آبادان با همکاری فرمانداری ویژه خرمشهر، اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر، شرکت کشتیرانی والفجر ۸ و اداره میراث فرهنگی و گردشگری خرمشهر ظهر سهشنبه ۲۹ آبانماه انجام شد.
-
کشتیرانی والفجر آماده توسعه گردشگری آبی در خرمشهر است
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان خرمشهر گفت: خرمشهر با دارا بودن آبراههای استراتژیک اروند رود، کارون و بهمنشیر، قابلیت تبدیل شدن به یکی از اصلیترین مقاصد گردشگری آبی کشور را دارد.
-
بُستان، اُمالدِبِس
این منطقه در حقیقت در حدفاصل بین روستای بستان و زمینهای کشاورزی کرخه قرار دارد. این کویر از منطقه شمال به کوههای میشداغ و از شرق هم به تپهها ماهور چذابه منتهی میشود. در حقیقت منطقهام الدبس تا چند دهه قبل بهعنوان یکی از مناطق بیابانی ایران شناخته میشد. اما بعد از تثبیت طرح شنهای روان،…
-
قلعهمدرسه خیرآباد بهبهان
در جنوب شرق بهبهان در ۲۵ کیلومتری مسیر راه بهبهان به گچساران و در کنار رودخانه خیرآباد، روستایی به همین نام قرار دارد و در نزدیکی این روستا، بنای تاریخی «قلعه مدرسه» خودنمایی میکند. روستاهای خیرآباد به برکت این رودخانه همواره آباد بوده و به واسطه قرار گرفتن بر سر راهی که باعث ارتباط ایالات…
-
آرامگاه دانیال نبی
آرامگاه دانیال نبی، از مهمترین و معروفترین بناهای تاریخی و جاذبههای مذهبی ایران است که در جنوب ایران، غرب بلوار امام خمینیشهر شوش قرار دارد. آرامگاه دانیال نبی، از جمله جاذبههای گردشگری ایران است که همزمان فرصتی برای بازدید از معماری قدیمی ایرانیاسلامی یک بنای تاریخی در این کشور را فراهم…
-
پل سیاه اهواز
پل سیاه یا پل پیروزی، پلی با یک خط آهن برای قطار و دو مسیر عابر پیاده است که در سال ۱۳۰۸ خورشیدی در شهر اهواز ایران بنا شد. این پل متعلق به اداره کل راه آهن جنوب است و خط آهن بندر امام خمینی، در جنوب استان خوزستان و در ساحل خلیج فارس، را به راهآهن سراسری خرمشهر ـ تهران شمال وصل میکند.
-
روستای چیدِن، بهشت چهارفصل خوزستان
روستای چیدن در10 کیلو متری شمال شرق استان خوزستان، شهرستان باغملک قرار دارد. مردم این روستا از بختیاریهای چهارلنگ بوده که به گویش لری سخن میگویند. آب و هوای روستا به صورت چهارفصل میباشد،که یکی از نعمتهای الهی به این روستا میباشد. رودخانهای که رشته کوههای زاگرس سرچشمه میگیرد،از این روستا…
-
مزرعه گل شببو در شهرستان حمیدیه
کشت گل در شهرستان حمیدیه بین ماه شهریور تا آبان انجام میشود و برداشت گل نیز از دیماه تا فروردین سال بعد ادامه خواهد داشت. گل شببو، گل همیشه بهار و گل زنبق در این شهرستان کشت و برداشت میشود.
-
پل ساسانی دزفول، قدیمی ترین پل استوار جهان
پل قدیم دزفول مهمترین اثر تاریخی دزفول است. این پل که دو منطقه شرقی و غربی دزفول را به هم وصل میسازد، در حقیقت یکی از راههای رابط منطقه جندی شاپور و سرزمین بینالنهرین بوده، که به دستور شاپور اول ساسانی پس از پیروزی بر امپراتوری بیزانس در نبرد ادسا ساخته شده است.این پل بر روی پایههای پلی…
-
هورالعظیم آخرین بازمانده تالابهای بینالنهرین
تالاب هورالعظیم آخرین بازمانده تالابهای بینالنهرین است که در جنوب غربی کشور در مرز ایران و عراق قرار دارد. یک سوم این تالاب با مساحت بیش از ۱۲۰ هزار هکتار در ایران و دوسوم آن در عراق است . چهار میدان نفتی آزادگان شمالی، آزادگان جنوبی، یاران شمالی و یاران جنوبی در این تالاب فعالیت دارند .
-
درههای شگفت انگیز «چالکندی» و «تو بیرون»
دره «تو بیرون» در استان خوزستان و یکی از دیدنیهای طبیعی بکر و شگفتانگیز شهرستان دزفول است. این دره در فاصله حدود ۲۰ کیومتری از شهر در چند کیلومتری سردشت قبل از رسیدن به منطقه تنگه سرا در شمال دزفول قرار دارد. دیوارههای رفیع آن با ارتفاعی بلند که گاه تا بیش از یکصد متر میرسد و انبوه درختان…
-
برداشت نیشکر؛ از نی تا شکر
شرکت کشت و صنعت نیشکر «هفت تپه» به عنوان نخستین تولیدکننده شکر از نیشکر در کشور، ۱۸ آذرماه ۱۳۴۰ افتتاح شد. مزارع نیشکر هفت تپه با وسعتی بیش از ۲۴ هزار و ۹۰۰ هکتار در نزدیکی شهر شوش و در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شمال اهواز قرار دارد. برداشت نیشکر از مزارع «هفتتپه» هر سال از ماه آبان آغاز و تا اواخر…
-
مدیرکل امور مجلس سازمان جهاد دانشگاهی کشور تأکید کرد
اهواز میتواند شهر جهانی میناکاری شود/ لزوم توجه به بستهبندی محصولات صنایعدستی
مدیرکل امور مجلس سازمان جهاد دانشگاهی کشور، معرفی اهواز به عنوان شهر ملی مینای صُبی را اقدام ارزشمندی عنوان کرد و گفت: این ظرفیت وجود دارد که اهواز به شهر جهانی صنایعدستی در این رشته هم تبدیل شود.
-
دارنده ۱۰ نشان ملی مرغوبیت صنایعدستی عنوان کرد:
استقبال از نمایشگاه ملی صنایعدستی سیوهفتم بینظیر بود
صنعتگر میناکار خوزستانی و دارنده ۱۰ نشان ملی مرغوبیت صنایعدستی، استقبال از سیوهفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی تهران را بینظیر توصیف کرد و گفت: افتخار میکنم که میراثدار هفت نسل میناکار هستم.
-
خوزستان، هاب صادرات صنایعدستی در منطقه غرب ایران میشود
در جریان بازدید معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از غرفه خوزستان در سی و هفتمین نمایشگاه صنایعدستی ایران گفت: تمام تلاش ما این است که خوزستان به عنوان هاب صادرات در حوزه صنایعدستی منطقه غرب شناخته شود و برای جذب سرمایهگذاری در این زمینه اقدامات لازم…
-
نماینده سابق اهواز، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی:
خوزستان دروازه صادرات محصولات صنایعدستی است
نماینده سابق اهواز، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی گفت: استان خوزستان از جنبههای متفاوتی از جمله صنایع دستی، میراثفرهنگی، گردشگری و مناطق توریست درمانی و غیره حائز اهمیت است.
-
مهر اصالت یونسکو، هدفی دشوار اما قابل دستیابی برای هنرمندان خوزستانی
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران، در بازدید از غرفه خوزستان، ضمن تقدیر از دستاوردهای هنری این استان، به چالشهای پیشرو در دستیابی به عناوین جهانی یونسکو اشاره کرد.
-
حضور ۵ شهر ملی و جهانی خوزستان در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی تهران
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان از حضور ۵ شهر ملی و جهانی خوزستان در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی تهران خبر داد.