وي ادامه داد: اين بيمه دوران بازنشستگي، از کار افتادگي و فوت قاليبافان را شامل ميشود و هيچ طرح درماني را در بر نميگيرد.
کاتب با اشاره به اينکه شامل نشدن طرح درماني در بيمه براي اين هنرمندان در حال حاضر به يک مشکل اساسي تبديل شده، اظهار داشت: وزارت رفاه به عنوان باني اين حرکت به کميسيون اجتماعي مجلس پيشنهاد اضافه شدن طرح درماني را حدود يک سال پيش ارائه داده که اميدواريم به نتايج خوبي منتهي شود.
وي با بيان اينکه عمده فعاليت بازار فرش ايران در زمينه صادرات متناسب با نيازهاي بازارهاي جهاني است، افزود: در حال حاضر ايران بالاترين سهم از بازار صادرات فرش دنيا را در اختيار دارد.
مدير هماهنگي و نظارت بر توليد مرکز ملي فرش ايران با تشريح برنامههاي مرکز ملي فرش ايران براي ارتقاي کيفيت فرش ايراني خاطر نشان کرد: در اين زمينه کلاسهاي آموزش زيادي در کشور برگزار کردهايم.
مهدي کاتب آموزش بهبافي قاليبافان، که شامل آموزشهايي در زمينه انتخاب رنگهاي مناسب، رنگرزي صحيح، آموزش چلهدوانها، همچنين آموزش براي دستاندرکاران و مديران آموزشي را از جمله اين موارد قلمداد کرد.
وي حمايت از اتحاديههاي فرشبافي و طرح اشتغالزايي مرتبط با فرش را بهعنوان ديگر برنامههاي اين مرکز براي حمايت فرشبافان نام برد و گفت: ايران داراي بهترين فکرها، طراحان و نقاشان است که در دنيا نمونه آن يافت نميشود.
کاتب در پايان گفت: هماهنگي ميان مديران و دستگاههاي اجرايي ميتواند مهمترين رمز ارتقاي فرش دستباف در ايران باشد.111
انتهای پیام/