وي با اشاره به اينکه امروز گردشگري در دنيا يک صنعت محسوب ميشود، افزود: لازمه پيشرفت و ارتقاي هر شغل و صنعتي آموزش است و بدون آموزش زندگي فلج است.
وي اضافه کرد: متاسفانه در کشور ما صنعت گردشگري آنطور که بايد و شايد شناخته نشده است و علاوه بر آن نيروي متخصص و ماهر براي اين بخش تربيت نشده، که بايد به آن توجه شود.
ارجمندي ادامه داد: براي اين که شاهد رونق صنعت گردشگري در استان باشيم بايد صاحبان واحدهاي گردشگري به آموزش بيش از پيش اهميت دهند و اگر اين امر صورت پذيرد شاهد رونق صنعت گردشگري در استان خواهيم بود.
وي در بخش ديگري با اشاره به اين که آموزش و استانداردسازي از ارکان صنعت است، اظهار داشت: استاندارد پائينترين وضع مطلوب است نه اين که اين بهترين چيزي است که توليد شده است.
ارجمندي ادامه داد: در صنعت گردشگري نيازمند استانداردسازي هستيم و استاندارد در بخش گردشگري متفاوت از ساير بخشهاست، چرا که گردشگري تعامل با فرهنگها است و استاندارد آن بايد بينالمللي باشد.
وي تصريح کرد: استاندارد در حوزه مواد غذايي، استاندارد صفر يک است و اگر يک واحد پذيرايي و رستوران اين استاندارد را رعايت نکند بايد پلمب شود، چرا که بيتوجهي به اين موضوع موجب آسيبزدن به سلامت افراد مي شود و جريمهاي جز اين نميتوان براي واحد صنفي متخلف در نظر گرفت.
اين مقام مسئول در اداره کل ميراثفرهنگي استان قم اضافه کرد: شناخت استانداردها در بخش گردشگري کافي نيست، بلکه بايد اين استانداردها عملي شود و براي اجراي اين امر بايد بخش دولتي و خصوصي با تبيين فرايندها، نظارت خود را افزايش دهند.
ارجمندي همچنين تاکيد کرد: مجامع بخش گردشگري بايد نظارت، آموزش و مشاوره به واحدهاي گردشگري را مدنظر قرار دهند تا شاهد ارتقا و رونق کسب و کار اين بخش در قم باشيم.
/115
انتهای پیام/