به گزارش ميراث آريا (chtn) 'مسعود کيمياگر' ، افزود: سنگ نمک داراي املاح و فلزات سنگين از جمله سرب و آرسنيک بوده که براي سلامتي به ويژه براي کبد و کليه ، بسيار زيان آور و همچون سم عمل مي کند.

متخصص تغذيه يادآورشد که گذاشتن سنگ نمک روي پارچه نيز نمي تواند ناخالصي هاي آن را تصفيه کند.

رييس سابق انستيتو تغذيه ايران توضيح داد: بهتر است در پخت غذاهاي نذري، از نمک در حد معقول و مناسب استفاده شود.

کيمياگر، کنترل درجه حرارت مواد نگهداري شده را از ديگر موارد بهداشتي هنگام تهيه نذورات ، عنوان کرد و گفت: درجه حرارت يخچال بايد بين چهار تا هفت درجه و درجه فريز نيز بايد بين منفي 12 تا 18 درجه سانتي گراد باشد. 202

انتهای پیام/

کد خبر 1389092030