بر اساس اين گزارش، اين نمايشگاه شامل آثاري است که استاد علامهزاده از بين آثار هنرجويانش در مناطق شهر تهران برگزيده است که شامل 100 اثر در ابعاد مختلف و از اشکال گل، مرغ، چهره، طبيعت و ... ميشود. در اين نمايشگاه امکان فروش آثار اين هنرجويان فراهم شده است.
استاد علامهزاده، بيش از 40 سال است که معرق چوب را به عنوان يک رشته هنـري دنـبال ميکند و نزديک به 30 سال است که اين هنر سنتي ظريف ايراني را تدريس ميکند و تاکنون بيش از 200 استاد معرق زير نظر ايشان آموزش ديدهاند.
در حال حاضر شاگردان اين استاد معرقکار، اين هنر را در ايران و ديگر کشورهاي جهان از جمله کشورهاي اروپايي و اسکانديناوي، کانادا، ايالات متحده و استراليا به علاقهمندان آموزش ميدهند.
استاد علامهزاده تاکنون نمايشگاههاي متعدد معرق را در داخل و خارج ايران از جمله در کشورهاي کانادا، آلمان، انگلستان، فرانسه، اسپانيا، ايتاليا، هلند، دانمارک، سوئد، سوئيس، امارات متحده عربي (ابوظبي) و همچنين در مقر سازمان ملل متحد در ژنو برگزار کرده و سخنرانيهايي نيز در ارتباط با هنرهاي ميهنمان بهويژه هنر معرق داشته است و تمام اين نمايشگاهها با استقبال عمومي مواجه شدهاند.
يکي از کارهاي استاد علامهزاده، تعليم هنر معرق با سبکي خاص به نابينايان جوان است که اين کار در تاريخ هنر جهان بهويژه هنر معرق بيسابقه است و آثار اين هنرمندان نابينا تاکنون در نمايشگاههاي متعددي به نمايش گذاشته شده و تحسين بينندگان را بر انگيخته است.
استاد علامهزاده بيش از 17 سال است که هنر معرق را در فرهنگسراي بهمن به علاقهمندان اين رشته آموزش ميدهد.
شهروندان هنردوست ميتوانند براي بازديد از اين نمايشگاه از 17 تا 27 ارديبهشتماه به سالن نگارستان فرهنگسراي بهمن مراجعه کنند و يا براي کسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن ٥٥٣١٢١٨٠ تماس بگيرند.
ب/112
انتهای پیام/