به گزارش واحد خبر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، مراسم استقبال از رحمانی موحد توسط ستاد اجرایی خدمات سفر استان از وی و هیات همراه در منطقه دالکی انجام شد.
رحمانی موحد در ابتدای ورود به بوشهر از پایگاه اطلاع رسانی شهرستان دشستستان در شهر برازجان پایگاه ستاد استانی هلال احمر و نیروی انتظامی دیدن کرد. وی پس از شنیدن صحبت ها و درخواست های مسئولین ستاد قول همکاری و هماهنگی های لازم را داد.
معاون گردشگری کشور در ادامه از گلزار شهدای گمنام شهرستان دشتستان، ورودی شهر بوشهر و پایگاه های اطلاع رسانی شهر بوشهر بازدید به عمل آورد و با مسافران نوروزی به گفت و گو پرداخت.
یاد آور می شود، رحمانی موحد قرار است امروز به وسیله بالگرد به همراه مسئولان ستاد و مدیرکل میراث فرهنگی استان بوشهر از مناطق شمالی استان و خلیج فارس بازدید کند.
رحمانی همچنین در ادامه نشستی با رئیس و اعضای بنیاد ایران شناسی درباره مسائل فرهنگی خواهد داشت.
انتهای پیام/