دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان بجستان گفت: 5000 جلد کتاب با عنوان «امام رضا(ع) و زندگی» در بین زائرین و مسافرین ورودی شهرستان بجستان دراستان خراسان رضوی توزیع شد.
به گزارش روابط عمومي دبيرخانه ستاد اجرايي خدمات سفر خراسان رضوي، مهدي ذوالفقاري، با بیان این موضوع افزود: از آنجاییکه یکی از رویکردهای اصلی ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان بجستان، مسائل فرهنگی می باشد؛ با همکاری کمیته فرهنگی – اجتماعی ستاد شهرستان تعداد 5000 جلد کتاب امام رضا(ع) و زندگی تالیف مهدی غلامی و مشتمل بر گزارش ها و داستان هایی کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا(ع) به صورت رایگان در اماکن اسکان، پایگاههای اطلاع رسانی و تاسیسات گردشگری در بین زائرین و مسافرین توزیع می گردد.
مهدی ذوالفقاری با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم تمدن اسلامی؛ موضوع سبک زندگی می باشد که در سال های اخیر مورد توجه و مداقه رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است و این عزیز در هر فرصتی به تبیین و تشریح آن پرداخته اند. گفت: کتاب «امام رضا(ع) و زندگی» بازگو کننده شیوه رفتاری اهل بیت (ع) و به ویژه امام رضا(ع) که همان سبک زندگی اسلامی است می باشد.
کتاب امام رضا (ع) و زندگی در 8 بخش و 136 صفحه از سوی ستاد دائمی جشن های دهه کرامت آستان قدس رضوی منتشر شده است.
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394010917