دوره مدیریت پذیرایی و میزبانی غذا و نوشابه در سه شهرستان رشت،تالش،لاهیجان و به مدت 8 روز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان؛ دوره مدیریت پذیرایی و میزبانی غذا و نوشابه در سه شهرستان رشت،تالش،لاهیجان از تاریخ 24بهمن ماه سالجاری به طور همزمان و به مدت 8 روز برگزار شد.
وی با بیان اینکه طی دوره مذکور نزدیک به100 نفر از مدیران رستوران های استان در خصوص نحوه پذیرایی و میزبانی با غذا و نوشابه مورد تعلیم قرار گرفتند ، از اتمام این دوره آموزشی با برگزاری آزمون در تاریخ 8/12/94 خبر داد.
آذرپور تصریح نمود: فراگیران پس از قبولی در آزمون موفق به دریافت گواهینامه معتبر کشوری می شوند و این مدرک امتیازی مثبت در ارزیابی های سالانه محسوب می شود.
این مسئول با اشاره به اینکه از ابتدای اسفندماه تاکنون دوره آشپزی از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان با همکاری موسسه پایدار گیل در حال برگزاریست به انجام دوره عملی این دوره  در تاریخ 15/1/95 اشاره نمود و گفت: دوره آموزشی مدیریت هتلداری از تاریخ فردا در موسسه پایدار گیل برگزار می گردد.

\n
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394121124