نخستین هتل جاسک ساخته می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری هرمزگان گفت: «نخستین هتل جاسک ساخته می‌شود.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری هرمزگان، محسن ضیایی مدیرکل میراث‌فرهنگی این استان امروز شنبه 6 آبان ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: «استان هرمزگان با دارا بودن جزایر متعدد دارای ظرفیت‌های گردشگری بسیار جذاب دریایی است. شهرستان جاسک یکی از شهرستان‌های مهم استان در حوزه اقتصادی است.»

او با بیان این‌که بخشی از منطقه شهرستان جاسک به‌عنوان منطقه آزاد معرفی شده است و در آینده نزدیک به قطب انرژی کشور تبدیل خواهد شد، افزود: «هتل یکی از زیرساخت‌های مهم اقامتی برای حضور گردشگران، تجار و سرمایه‌گذاران خواهد بود.»

ضیایی خاطرنشان کرد:  «۴۶ طرح در حوزه گردشگری استان در حال احداث است که ۲۱ طرح پیشرفت بالای ۶۰درصد دارد و نیازمند حل مشکلات ارائه تسهیلات بانکی است. یکی از مشکلات سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری عدم همکاری مناسب بانک‌ها با سرمایه‌گذاران است.»

او با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری هرمزگان در حوزه ساحلی، دریایی و جزایر افزود:‌ «روند رسیدگی به درخواست‌های مرتبط با سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری در استان دارای پیچیدگی‌ها و گرفتاری‌های عدیده‌ای شده است.»

مدیر کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری هرمزگان افزود: «پیچیدگی ارائه مجوزها و بروکراسی‌های دست‌وپاگیر اداری باعث شده تا کمتر سرمایه‌گذاری رغبت برای حضور در استان داشته باشد.»

ضیایی گفت:‌ «در جاسک قوانینی وجود دارد که صندوق توسعه ملی مکلف به حمایت مالی و تسهیلاتی از طرح‌های بالای ۱۵درصد پیشرفت فیزیکی است که در همین راستا و با توجه به این قانون در حال رایزنی برای تسریع در رویه ساخت نخستین هتل در جاسک هستیم.»

او با بیان این‌که اولین هتل در جاسک با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی (سیامک عامری) با زیر بنای 2848 متر مربع در حال احداث است افزود: «این هتل شامل 24 سوئیت، رستوران، کافی شاپ و غرفه فرودشگاهی است و تاکنون 20درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.»

انتهای پیام/

کد خبر 1396080610