انجام بیش از ۶۲۰۰ بازدید نظارتی از تأسیسات گردشگری گلستان

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان از اجرای بیش از ۶۲۰۰ بازدید نظارتی از تأسیسات گردشگری استان در ۹ماهه سال جاری خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان، محمدجواد ساوری روز دوشنبه ۲۶ دی‌ماه ۱۴۰۱ با اعلام این خبر گفت: از ابتدای فروردین‌ماه لغایت پایان آذرماه سال جاری تعداد ۶ هزار و ۲۵۸ بازدید نظارتی از تأسیسات گردشگری استان مانند، مراکز اقامتی، پذیرایی و مجتمع‌های خدمات رفاهی اجرایی شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان اضافه کرد: از این تعداد بازدید، ۴۵۴۶ مورد مربوط به مراکز اقامتی، ۱۰۶۵ بازدید از رستوران‌ها، مراکز پذیرایی و بین‌راهی و ۶۴۷ مورد مربوط به دفاتر خدمات مسافرتی استان است.

او خاطرنشان کرد: در این بازدیدها وضعیت سلامتی کارکنان، نحوه ارتباط و برخورد با مشتری، وضعیت کیفی انبار مواد غذایی، سالن پذیرایی و آشپزخانه، استفاده از اقلام و تجهیزات ضدعفونی و گندزدایی، سالم بودن مواد غذایی، نمازخانه، سرویس‌های بهداشتی از طریق کارشناسان موردبررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد و برای رفع نواقص، تذکر و اخطارهایی برای متصدیان واحدها به ثبت می‌رسد.

ساوری تصریح کرد: علاوه بر این نظارت‌ها که توسط کارشناسان حوزه گردشگری اجرایی می‌شود برگزاری گشت‌های مشترک دستگاه‌های اجرایی در همه شهرستان‌های استان یکی از اولویت‌های ستاد اجرایی خدمات سفر استان گلستان در همه ایام سال است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان با تأکید بر این‌که بخشی از چالش‌های گردشگری به دلیل‌عدم نظارت مناسب و کافی است، افزود: در راستای ایجاد خودمراقبتی از تأسیسات و واحدهای گردشگری استان تیم‌های نظارتی با حضور نماینده انجمن‌های تأسیسات گردشگری و کارشناسان اداره‌کل تشکیل به نظارت و سرکشی از واحدهای گردشگری سطح استان می‌پردازند.

او یادآور شد: گردشگران و هم استانی‌ها می‌توانند هرگونه گزارش، پیشنهاد، شکایت و یا درخواست راهنمایی از اصناف و واحدهای خدمات‌رسان را از طریق شماره‌های دستگاه‌های مرتبط از جمله ۰۹۶۲۹ سامانه دریافت شکایات گردشگری، شماره ۱۲۴ سازمان صمت برای مبارزه با گران‌فروشی، کم‌فروشی و...، شماره ۱۴۱ راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، ۱۹۰ شبکه بهداشت، ۱۵۱۲ دامپزشکی، ۱۱۲ هلال‌احمر اعلام کنند.

گلستان در حال حاضر ۶۳۸ تأسیسات گردشگری شامل ۲۸ هتل، ۱۱ هتل‌آپارتمان، چهار مُتل، ۱۴۳ واحد اقامتی بوم‌گردی، ۲۶۲ خانه مسافر، ۱۴ مهمان‌پذیر، پنج پانسیون، ۴۴ واحد پذیرایی، ۲۹ سفره‌خانه سنتی، ۷۷ دفتر خدمات مسافرتی، یک مجتمع تفریحی گردشگری، ۱۴ مزرعه گردشگری، چهار موسسه آموزش گردشگری، یک مرکز اطلاع‌رسانی، یک زائرسرا دارد.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 14011027118904

برچسب‌ها