بهگزارش میراثآریا و بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی،گردشگری و صنایعدستی مازندران، نادر سحرخیز چهارشنبه ۵ بهمن ۱۴۰۱ با بیان اینکه عروسکهای محلی نمادی فرهنگی برای برندسازی در حوزه صنایعدستی محسوب میشوند، افزود: یکی از موضوعاتی که قابلیت تبدیل به کاراکتر فرهنگی برای شهرستان نمونه گردشگری رامسر دارد عروسکهایی با پوشش سنتی مانند «ماس روش» است که هنرمند رامسری با ذوق و تلاش خود این کاراکتر را خلق کرده است.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی رامسر با بیان این مطلب که «ماس روش» در واقع بیانگر نوع فعالیت زنان پرتلاش روستایی است که ماست تولید خود را بر دوش گذاشته و به بازارهای محلی رامسر می آورند، افزود: با ثبت تجاری این اثر، رامسر دارای یک نشان دیگر در حوزه فرهنگ میشود که خود این اثر میتواند بهعنوان کادو و سوغات برای گردشگرای مورد توجه قرار گیرد.
او استفاده لاوندی از جنس چادرشب را نیز نشانی از هنر بانوان این شهرستان برشمرد و گفت: همچنین بافتنیهایی در رامسر هم اکنون بهصورت یک برند در محور جواهرده خودنمایی میکند و خریداران بسیاری دارد.
سحرخیز از تلاش هنرمندان شهرستان در خلق آثار بدیع تقدیر و تشکر کرد و یادآور شد: صنعتگران هنرمند شهرستان رامسر گام در مسیری گذاشتهاند که میتواند برای شهر نمونه گردشگری رامسر برکات زیادی داشته باشد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/