هنر خوب برگرفته از ذائقه و فرهنگ مردم هر منطقه است

در هشتمین روز جشنواره سرو سیمین، کارگاه آموزشی بین المللی با موضوع فرهنگ پایه تولید، توسعه و آموزش طراحی در موزه ملی ایران» برگزار شد.

به گزارش میراث آریا، کارگاه آموزشی بین المللی با عنوان فرهنگ پایه تولید، توسعه و آموزش طراحی با سخنرانی پروفسور جوزف لو مشاور دفتر اسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی، طراح و مدرس صنایع دستی خلاق با همکاری پژوهشکده هنرهای سنتی، صبح چهارشنبه (سوم اسفندماه 1401) برگزار شد.

جوزف لو در این کارگاه آموزشی گفت: برگزاری جشنواره صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر و استفاده از تکنیک های خاص در خلق اثر بسیار جالب و الهام بخش است.

وی ادامه داد: بین هنر و طراحی تفاوت هایی وجود دارد که بارزترین آن ذاتی بودن هنر است.

وی گفت: یک اثر هنری خوب نیاز ذکاوت و احساس هنرمند بوده، در حالی که طراحی فاخر با مهارت و تجربه پدید می آید.

وی افزود: هنر خوب برگرفته از ذائقه و فرهنگ مردم هر منطقه است که نیازی به مولفه های سیاسی و اقتصادی ندارد.

جوزف لو ضمن تاکید بر تاثیر طراحی خوب بر بهبود کیفیت زندگی گفت : فرآیند طراحی متشکل از مشاهده، پژوهش، تحلیل، برنامه ریزی، تجسم و ارزیابی بوده و‌ مهم ترین عنصر طراحی خلاقیت می باشد.

وی خاطرنشان کرد : کلید موفقیت در کسب و‌ کار نوآوری و توجه به نیاز جامعه هدف است.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 14011203761184

برچسب‌ها