به گزارش میراثآریا به نقل از روابطعمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضویT آیتالله سید احمد علمالهدی در دیدار فرماندار، با جامعه حرفهای هتلداران خراسان رضوی که امروز چهارشنبه 22 شهریور ماه 1402 با حضور محسن داوری فرماندار مشهد، سید جواد موسوی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی و جمعی از مدیران دستگاههای میداندار در پذیرایی از زائران دهه آخر صفر اظهار کرد: مدیریت جریان خدمترسانی به زائران ظرافتهایی که دارد که رسیدگی به آن در حیطه اختیارات و توانمندیهای دستگاههای اجرایی است. این مسائل موضوعاتی نیستند که بخواهید با درگیرکردن نیروی انتظامی و دستگاههای امنیتی، نظارت را توسعه بدهید. باید روال کار از ابتدا توسط مدیران بهگونهای اصلاح شود که امکان تخطی و تخلف از اساس وجود نداشته باشد و کار به جایی نرسد که تیمهای نظارتی متعدد از امکانات سازمانها هزینه کنند و در انتها هم خروجی معکوس داشته باشد.
نماینده ولیفقیه در استان خراسان رضوی تصریح کرد: این نکته را در همه حال در نظر داشته باشید که این زائری که خود را به مشهد رسانده است، صدها و هزاران کیلومتر را طی کرده، رنج سفر را به جان خریده و برای اسکان خود نیز حاضر به اقامت در حاشیه بوستان و کنار خیابان است تا اینکه فقط بتواند دستی بر سینه بگذارد و سلامی به ساحت قدسی علی ابن موسیالرضا(ع) بدهد، در این شرایط، تکلیف دارید همه ظرفیت خود و سازمانهایتان را پایکار بیاورید تا اگر هم که شده، یک گره از کار زائر امام هشتم(ع) باز کنید.
او ادامه داد: در حوزه حملونقل زائران، شاه کلید تسهیل امور آن است که اجرای کامل پروژه طرح آزادراه حرم تا حرم در اولویت قرار بگیرد، در مسئله هواپیما هم شرکت هواپیمایی کشوری مسئول است که در پیکهای زیارتی، پروازهای مشهد را با محوریت شرکتهای هواپیمایی دولتی از نظر تعداد توسعه بدهد.
800 هزار نفر شب، ظرفیت اسکان استان
همچنین سید جواد موسوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان هم در این دیدار با بیان اینکه از ظرفیت اسکان 800 هزار نفر شب در استان، 600 هزار نفر شب از آن در مشهدالرضا(ع) تمرکز یافته است، گفت: خوشبختانه در دهه آخر صفر امسال، جامعه هتلداران خراسان رضوی هماهنگی بسیار مطلوبی برای افزایش ظرفیت اسکان و استقرار از خود نشان داد اما بازهم تلاش ما این بود که تعداد مراکز اسکان تا حد امکان افزایش پیدا کند و به همین دلیل، تا به امروز حدود 4700 نقطه مشخص شدهاند که حتی ادارات هم شامل آن میشوند.
او افزود: یکی از طرحهای ویژه ما نیز فراهم کردن زمینه اسکان برای 8 هزار و 150 خدمتگزار غیربومی موکبهای پذیرایی از زائران پیاده بود که به همت هتلداران، از 22 تا 25 شهریور ظرفیت حدود 24 هزار نفری برای اسکان این عزیزان تأمین شده است. دستاورد مهم جامعه هتلداری در پیک زیارتی امسال نیز همین است که مقرر شده تا حتی یک واحد اقامتی از نرخنامه سیال استفاده نکند و یا برای پرداخت حق اقامت واحدها، دلار مبادله نشود.
انتهای پیام/
نظر شما