بهسازی و مرمت سرویس‌های بهداشتی واقع در محورهای مواصلاتی خراسان جنوبی با جدیت در حال انجام است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی ضمن بیان اینکه، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های خدمات‌رسانی به گردشگران، خدمات‌رسانی در حوزه بهداشت گردشگران و مسافران است و سامان‌دهی و تجهیز سرویس‌های بهداشتی و نمازخانه‌های بین‌راهی از الزامات زیرساخت‌های گردشگری است، گفت: بهسازی و مرمت سرویس‌های بهداشتی واقع در محورهای مواصلاتی خراسان جنوبی با جدیت در حال انجام است.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل‌از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی، هادی شاه‌وردی بیان کرد: بازدید از وضعیت سرویس‌های بهداشتی در سطح محورهای مواصلاتی استان و نحوه هزینه‌کرد اعتبار برای تجهیز این سرویس ها، توسط بازرس ویژه وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی انجام پذیرفت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی افزود: بازرس ویژه وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از سرویس‌های بهداشتی محورهای پرتردد (مشهد، قاین، بیرجند- بیرجند، نهبندان، زاهدان- بیرجند،خوسف، دیهوک، طبس- طبس، تهران) بازدید کرد و وضعیت این سرویس‌ها را از نظر تجهیزات، شیرآلات و ... مطلوب و رضایت بخش دانست.

شاه‌وردی گفت: تجهیز سرویس‌های بهداشتی در سطح محورهای مواصلاتی با اعتبار ۵۴۰ میلیون تومان در حال انجام است.

او ادامه داد: تجهیز ۵۰ سرویس‌ بهداشتی در سطح محورهای مواصلاتی استان از روز پنج‌شنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۲ در در دستور کار قرار گرفته و تابه امروز ۲۳ سرویس تجهیز شد و بقیه در حال انجام است.

شاه‌وردی گفت: سرویس‌های بهداشتی در سطح محورهای مواصلاتی شهرستان‌های قاین، بیرجند، سربیشه، خوسف، نهبندان و طبس انجام و تجهیز سرویس‌های بهداشتی در سطح محورهای مواصلاتی، سرایان، زیرکوه، درمیان و فردوس نیز آغاز شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی اقدامات انجام شده را مواردی از قبیل کف‌سازی، تعویض کاشی و سرامیک، نصب شیرآلات، نصب آینه، جامایع دستشویی، روشویی، تهویه، سنگ، فلاش‌تانک و ... دانست.

شاه‌وردی گفت: ۲۵ تابلوی راهنما با اعتبار ۱۴۰ میلیون تومان برای اعلام مسافت تا سرویس بهداشتی، توسط اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی تهیه شده و طی روزهای آتی با همکاری اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان نصب خواهد شد.

او افزود: صد برچسپ با شماره تماس سامانه شکایات مردمی (۰۹۶۲۹) نیز چاپ و در سرویس بهداشتی تجهیز شده نصب می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: تعداد ۱۰۷ سرویس‌ بهداشتی در سطح استان وجود دارد که ۵۰ مورد آن متعلق به وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است و مابقی متعلق به دستگاه‌های اجرایی، آستان قدس رضویی و بخش خصوصی است.

شاه‌وردی گفت: موضوع احداث سرویس‌های بهداشتی جدید و مورد نیاز در محورهای مواصلاتی استان نیز مورد بررسی قرار گرفته و تعداد ۱۰ محل مشخص شده است که با مشارکت بخش خصوصی و یا از محل اعتبارات دولتی احداث خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1402072601689

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha