گوشت قرمز و مرغ ویژه نوروز ۱۴۰۴ به اندازه کافی در چهارمحال و بختیاری تأمین شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: گوشت قرمز و مرغ مورد نیاز برای شهروندان، مسافران و گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ به اندازه کافی تأمین شده است.

به‌گزارش میراث‌آریا، حسین برزگر روز یکشنبه ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۳ با اعلام این خبر گفت: شهروندان چهارمحال و بختیاری، مسافران و گردشگران نوروزی ورودی به این استان نگران تأمین کالاهای اساسی و مورد نیاز خود نباشند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: کشتارگاه‌های این استان برای نوروز ۱۴۰۴ کشیک‌بندی شده‌اند و این کشتارگاه‌ها در تعطیلات نوروز نیز سه روز کشیک هستند.

برزگر تصریح کرد: هم‌اکنون گوشت قرمز و مرغ منجد به‌وفور در فروشگاه‌های چهارمحال و بختیاری عرضه می‌شود و کمبودی در این خصوص وجود ندارد.

او یادآور شد: تمامی شرایط برای تأمین به‌موقع کالاهای اساسی و مورد نیاز مسافران و گردشگران نوروزی ورودی به چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۴ فراهم است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403121901394
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha