تردد بیش از ۵ میلیون و ۲۵۵ هزار خودرو در محورهای خراسان جنوبی

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی از تردد بیش از ۵ میلیون و ۲۵۵ هزار خودرو در محورهای استان طی طرح نوروزی خبر داد.

به‌گزارش میراث آریا، اسدالله جلال‌زاده ظهر شنبه ۱۶ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ گفت: طی طرح نوروزی از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۴، تردد ثبت شده توسط دستگاه‌های تردد شمار استان ۵میلیون و ۲۵۵ هزار و ۷۱۲ مورد بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۵ درصد رشد داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد تردد ثبت شده طی این مدت مربوط به وسایل نقلیه سنگین بوده است، افزود: همچنین، تعداد ورودی به استان ۶۳۳ هزار و ۲۱۹ وسیله نقلیه و تعداد خروجی‌ها ۵۹۳ هزار و ۷۶۸ وسیله نقلیه ثبت شده است.

او اضافه کرد: بیشترین تردد مربوط به محورهای بیرجند- قاین، بیرجند- سربیشه و فردوس- بجستان بوده است.

جلال‌زاده یادآور شد: در این بازه زمانی ۱۶۱ هزار و ۹۴۲ تخلف سرعت توسط دوربین‌های ثبت تخلف در محورهای استان به ثبت رسید.

انتهای پیام/

کد خبر 1404011703116
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha