دوره‌های آموزش صنایع‌دستی توسط شرکت بین‌المللی ایتالیایی در مازندران برگزار می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از همکاری معاونت صنایع‌دستی با شرکت بین‌المللی cheche ایتالیا در راستای برگزاری دوره‌های آموزشی و توسعه صادرات در مازندران خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، حسین ایزدی روز پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه وزارت میراث‌فرهنگی در بخش معاونت صنایع‌دستی با شرکت بین المللی cheche ایتالیا در راستای توسعه آموزش‌های تخصصی دیزاین و لباس، گفت: استان مازندران بعنوان استان پیشرو و پایلوت به منظور تحقق برنامه‌های این تفاهم نامه، دوره‌های آموزش تخصصی شاغلان صنایع‌دستی را به صورت آنلاین برای صنعتگران صنایع‌دستی و فارغ التحصیلان دانشگاهی با دانشگاه‌های ایتالیا برگزار می‌کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، افزود: این دوره‌های آموزشی به صورت همزمان و آنلاین در تهران و مازندران با تدریس اساتید دانشگاه ایتالیا برگزار می‌شود و در پایان پس از برگزاری آزمون به فارغ التحصیلان گواهینامه معتبر از دانشگاه ایتالیا ارائه خواهد شد.

ایزدی به برگزاری بزرگترین نمایشگاه صنایع‌دستی جهان در اردیبهشت ماه سال جاری در ایتالیا و همکاری این شرکت با بخش ایران اشاره کرد و یادآور شد: شرکت بین‌المللی cheche ایتالیا نسبت به بازاریابی محصولات صنایع‌دستی مازندران اقدام کرده است که با توجه به استقبال این شرکت از محصولات استان، در آینده نزدیک شاهد صادرات صنایع‌دستی به کشور ایتالیا از طریق این شرکت خواهیم بود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404013003758
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha