بناهای تاریخی قزوین میزبان دانشجویان دانشگاه‌های تهران

هم‌زمان با روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی و به مناسبت هفته گرامی‌داشت این رویداد، بیش از ۲‌هزار دانشجوی تهرانی میهمان بناهای تاریخی قزوین می‎‌شوند.

به‌گزارش میراث آریا، احسان نورانی روز پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ گفت: این دوره بازدیدهای فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های دولتی شهر تهران به‌صورت متمرکز  با عنوان «روایت تبار»  پیرو انعقاد تفاهم‌نامه فی‌مابین وزارت علوم و تحقیقات و فناوری و وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به‌مدت سه هفته در روزهای آخر هر هفته برگزار می‌شود.

بناهای تاریخی قزوین میزبان دانشجویان دانشگاه‌های تهران

معاون میراث‌فرهنگی استان قزوین اظهار کرد: در این برنامه بازدید که در راستای تقویت هویت ملی و ایجاد شادابی و نشاط در عرصه‌های دانشگاهی اجرا می‌شود، بیش از ۲۰۰۰ دانشجو از دانشگاه‌های شهید بهشتی، الزهرا، علم و صنعت، دانشگاه تهران و... با بازدید از آثار و بناهای تاریخی شهر قزوین با هویت تاریخی و ظرفیت‌های گردشگری این شهر آشنا می‌شوند.

نورانی خاطرنشان کرد: مجموعه تاریخی دولتخانه صفوی شامل سردر عالی‌قاپو، کاخ‌موزه چهلستون، موزه سنگ‌نگاره‌ها و موزه شهر، کاروانسرای جهانی سعدالسلطنه، موزه مردم‌شناسی حمام قجر، حسینیه امینیها و آب‌انبار سردار بزرگ در این برنامه میزبان دانشجویان تهرانی هستند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404013003769
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha