شب‌گردی دزفولی‌ها در بافت‌ تاریخی شهر انجام شد

رویداد گردشی شبانه در بافت تاریخی دزفول، بازدید کاوش محوطه باستانی جندی شاپور و بقعه یعقوب لیث صفاری به مناسبت روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی و به همت انجمن‌های کهن‌دژ و دزناب با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ به اجرا درآمد.

به گزارش میراث آریا، حمیدرضا خادم، سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دزفول، در حاشیه برگزاری رویداد گردشی شبانه در بافت تاریخی دزفول، بازدید کاوش محوطه باستانی جندی شاپور و بقعه یعقوب لیث صفاری به مناسبت روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی بیان کرد: امیدواریم در سال پیش رو با بهره‌گیری از ظرفیت‌های همه همشهریان به ویژه با همراهی انجمن‌های دوستدار میراث‌ فرهنگی، جوامع محلی، اصحاب رسانه، خیران میراث‌ فرهنگی و همه ذینفعان بتوانیم وضعیت حفاظت و صیانت از بناها و محوطه‌های تاریخی شهرستان دزفول را به عنوان یک اصل و وظیفه ملی ارتقا بخشیم.

به گفته او در رویداد شب‌گردی در بافت تاریخی از مکان‌هایی نظیر خانه تیزنو،گذر معزی، میدان باروت کوبان، راسته آهنگران بازار قدیم، کاروانسرای بازار، درکه سعید، گذر صفار، محله باقلیون و خانه فیروزمند بازدید به عمل آمد.

خادم ادامه داد: همچنین راهنمایان گردشگری به معرفی اماکن گردشگری پرداختند تا مردم بیشتر با جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی بافت تاریخی آشنا شوند.

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دزفول افزود: حضور چند تن از افراد انجمن با لباس محلی دزفولی در بین استقبال‌کنندگان و متل‌خوانی یک نفر از آنها از جذابیت‌های این برنامه‌ بود.

او با بیان اینکه این برنامه‌ها فرصت مناسبی برای آشنایی بیشتر مردم و گردشگران با فرهنگ و تاریخ غنی دزفول  است گفت: امیدواریم با همکاری شهروندان و گردشگران این برنامه‌ها بتواند به تقویت حس تعلق به میراث فرهنگی و نیز افزایش آگاهی جامعه در مورد ارزش‌های تاریخی دزفول کمک کند.

خادم تاکید کرد: با تداوم این برنامه‌ها گامی موثر در راستای حفظ و رونق‌بخشی به صنعت گردشگری در شهرستان دزفول برداشته می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404020100065
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha