بهگزارش میراثآریا، سرهنگ سید فرامرز میر امروز یکشنبه ۷ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ در خصوص دستگیری متخلف حوزه میراثفرهنگی، گفت: در پی دریافت گزارشهای مردمی مبنی بر حمل و نگهداری دستگاه فلزیاب غیرمجاز در شهرستان بندرگز، مأموران پایگاه عملیاتی غرب استان با همکاری یگان امداد انتظامی بندرگز، پس از کسب نیابت قضایی و ایجاد ایست و بازرسی موقت، موفق به شناسایی و توقیف یک دستگاه موتورسیکلت فاقد پلاک شدند.
فرمانده یگان حفاظت ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان افزود: در این عملیات، راکب موتورسیکلت که دارای سابقه کیفری در زمینه قاچاق اموال تاریخی بود، دستگیر و از او یک دستگاه فلزیاب، یک دستگاه ردیاب دستی، دو قلم ظروف مسی متعلق به دوره پهلوی دوم و ادوات حفاری غیرمجاز کشف و ضبط شد.
او خاطرنشان کرد: متهم پس از تنظیم صورتجلسه به همراه دستگاه فلزیاب، اموال فرهنگی مکشوفه و ادوات حفاری غیرمجاز برای سیر مراحل قانونی به کلانتری مرکزی شهرستان بندر گز تحویل داده شد.
سرهنگ میر با تأکید بر اهمیت همکاریهای مردمی در حفاظت از میراث ارزشمند فرهنگی کشور بیان کرد: نیروهای یگان حفاظت استان بهصورت شبانهروزی در قالب کشیکهای فعال، با همکاری سایر یگانهای حفاظت دستگاههای اجرایی و فرماندهی انتظامی، برای صیانت از آثار تاریخی و مقابله با جرائم مرتبط با میراثفرهنگی در تلاش هستند.
او همچنین از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه میراثفرهنگی، مراتب را از طریق تماس با سامانه ۰۹۶۲۹ اطلاعرسانی کنند تا در اسرع وقت اقدامات قانونی لازم صورت گیرد.
انتهای پیام/
نظر شما