سرمایه‌گذاری ۸۰۰ میلیون دلاری در کهگیلویه و بویراحمد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از سرمایه‌گذاری ۸۰۰ میلیون دلاری اقتصادی در این استان خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا، یدالله رحمانی بیان کرد: یک بنگاه اقتصادی برای سرمایه‌گذاری ۸۰۰ میلیون دلاری در کهگیلویه و بویراحمد اعلام آمادگی کرده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: این حجم سرمایه‌گذاری در بخش‌های خودروسازی و معدن استان انجام می‌شود.

او با بیان اینکه ساخت کارخانه تولید خودروهای برقی و هیبریدی با سرمایه‌گذاری خارجی و داخلی مهمترین بخش از این سرمایه‌گذاری است، ادامه داد: همه زمینه‌ها برای جذب این سرمایه‌گذاری ۵۰۴ میلیون دلاری فراهم شده است.

سرمایه‌گذار این طرح هم گفت: با کسب مجوزهای ملی، عملیات اجرای این طرح که در نوع خود در کشور بی‌نظیر است، اردیبهشت ماه آغاز می‌شود.

خسرو نصیرزاده با اشاره به اینکه با این سرمایه‌گذاری سالی ۱۰۰ هزار خودروی برقی و هیبریدی تولید می‌شود، تصریح کرد: با این اقدام فرصت شغلی برای ۲ هزار نفر در استان ایجاد می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404020700382
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha