ثبت ملی ۶ اثر غیرمنقول لرستان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان گفت: ۶ اثر غیرمنقول در استان لرستان ثبت ملی شد.

به گزارش میراث آریا، عطا حسنپور با اشاره به ضرورت ثبت آثار غیرمنقول استان لرستان،گفت: هر ساله تعدادی از آثار تاریخی، طبیعی و معنوی که قابلیت لازم را داشته باشند، با تشکیل پرونده به وزارت‌خانه ارسال می‌شوند تا پس از بررسی‌های لازم، در فهرست آثار ملی کشور ثبت شوند.

 مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان افزود: استان لرستان دارای آثار بسیار ارزشمندی است که تلاش می‌شود تعدادی از این آثار ثبت ملی شوند که طی این سال‌ها حدود ۲ هزار و ۴۸۰ اثر غیرمنقول از استان ثبت ملی شده است.

او تصریح کرد: با اقداماتی که انجام شد، در سال جاری ۶ اثر غیرمنقول دیگر ثبت ملی شده که به استان ابلاغ شدند که این آثار شامل خانه شهید محمد بروجردی به شماره ۳۴۲۷۱، خانه گلشن در خرم‌آباد به شماره ۳۴۲۹۱، خانه رستم ثانی (سقاخانه) در خرم‌آباد به شماره ۳۴۲۹۰، اداره مالیاتی به شماره ۳۴۲۸۶، مسجد حافظی بروجرد به شماره ۳۴۲۸۵ و خانه الماسی خرم‌آباد به شماره ۳۴۲۸۷ بودند.

حسنپور بیان کرد: با ثبت ملی این تعداد آثار، در مجموع ۲ هزار و ۴۸۷ اثر غیرمنقول در استان به ثبت رسیده و هم‌اکنون بیش از ۲۰ پرونده دیگر در دست بررسی قرار دارد که پس از طی کردن مراحل و روند کار، در صورت موافقت وزارتخانه، ثبت ملی می‌شوند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان افزود: آثار ملی در بخش‌های مختلف در واقع یادگار و میراث گذشتگان ما هستند که تلاش می‌شود این آثار را به بهترین شکل نگهداری کرد تا به دست نسل‌های آینده برسد. هر یک از این آثار در نوع خود بی‌نظیر هستند و می‌توانند معرف فرهنگ، هنر و هویت باشند، از همین رو این آثار دارای اهمیت زیادی هستند و قرار گرفتن آن‌ها در فهرست آثار ملی حائز اهمیت است و می‌توان آن‌ها را به گردشگران و کسانی که دوستدار فرهنگ و تاریخ هستند، معرفی کرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404021100677
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha