تأکید بر سامان‌دهی رستوران‌های بین‌راهی محورهای هراز و فیروزکوه

واحدهای پذیرایی میان‌راهی باید پروانه بهره‌برداری گردشگری دریافت کنند
تأکید بر سامان‌دهی رستوران‌های بین‌راهی محورهای هراز و فیروزکوه

طی بازدید مشترک رؤسای ادارات صمت، میراث‌فرهنگی، گردشگری و اتحادیه رستوران‌داران شهرستان دماوند که روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ انجام شد، بر سامان‌دهی رستوران‌های بین‌راهی محورهای هراز و فیروزکوه تأکید شد.

به‌گزارش میراث‌آریا، علی افضلی گفت: بازدید مشترک رؤسای ادارات صنعت، معدن و تجارت، میراث‌فرهنگی، گردشگری و اتحادیه رستوران‌داران شهرستان دماوند از رستوران‌های بین‌راهی محورهای هراز و فیروزکوه انجام شد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دماوند افزود: این بازدید پس از برگزاری چندین جلسه میان ادارات صمت و میراث‌فرهنگی و با هدف سامان‌دهی رستوران‌های بین‌راهی انجام شد که طبق قانون باید از اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان تهران پروانه فعالیت دریافت کنند.

او گفت: براساس بندهای ۹ و ۱۰ آیین‌نامه ایجاد، تکمیل، درجه‌بندی و نرخ‌گذاری تأسیسات گردشگری، تمام واحدهای پذیرایی میان‌راهی و مجتمع‌های خدماتی‌رفاهی باید دارای پروانه بهره‌برداری از اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان تهران باشند. همچنین طبق قوانین برنامه‌های توسعه ششم و هفتم، تمام تأسیسات گردشگری از شمول قانون نظام صنفی مستثنا هستند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404022201382
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha