به گزارش میراثآریا، حجتالاسلاموالمسلمین عباسعلی باباگلزاده روز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ در دیدار با حجتالاسلاموالمسلمین سید ابوالحسن نواب مؤسس دانشگاه ادیان و مذاهب اظهار کرد: با همکاری دانشگاه ادیان و مذاهب، موزه بینالمللی ادیان و مذاهب در قم تأسیس میشود.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ با اشاره به جایگاه معنوی استان قم، حضور گردشگران خارجی در این شهر را برای توسعه صنعت گردشگری بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: بسیاری از گردشگران بینالمللی علاقهمند هستند که ضمن بازدید از بناهای تاریخی قم با فرهنگ و تاریخ کهن این شهر آشنا شوند.
باباگلزاده خاطرنشان کرد: جاذبههای گردشگری استان قم باید به نحو شایسته معرفی شوند و در این راستا نیازمند همکاری همه مجموعههای علمی و فرهنگی استان هستیم.
او ادامه داد: این ادارهکل با برگزاری دورههای گوناگون علمی و تخصصی، کارشناسانی را تربیت کرده است که با تسلط به زبانهای بینالمللی میتوانند فرهنگ دینی، مذهبی و تاریخی قم را برای گردشگران بینالمللی تبیین کنند.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ با اشاره به ظرفیت بسیار بالای دانشگاه ادیان و مذاهب و حضور بسیاری از چهرههای علمی و فرهنگی سایر کشورها در این دانشگاه گفت: هیأتهای مختلفی از اقصی نقاط جهان برای ایجاد ارتباط علمی و فرهنگی با دانشگاه ادیان و مذاهب به قم میآیند و بسیار علاقهمند هستیم که با همکاری دانشگاه ادیان و مذاهب بتوانیم برای این هیأتها برنامههای مختلفی در قالب قمشناسی برگزار کنیم.
باباگلزاده تأسیس موزه بینالمللی ادیان و مذاهب در قم را بسیار ضروری دانست و افزود: قم قلب جهان تشیع است و تشیع همیشه مظهر مدارا و گفتوگو بوده است و برای این منظور باید مکانی برای نشان دادن این فرهنگ برای جهانیان ایجاد شود که بهترین عنوان برای این مکان در شهر مقدس قم موزه بینالمللی ادیان و مذاهب است که امیدواریم، با همکاری و مشارکت دانشگاه ادیان و مذاهب این مهم را به سرانجام برسانیم.
دنیا توجه ویژهای به صنعت گردشگری دارد
در ابتدای این دیدار، مؤسس دانشگاه ادیان و مذاهب، با اشاره به سفرهای مختلف بینالمللی خود به سراسر جهان اظهار کرد: دنیا توجه ویژهای به صنعت گردشگری دارد که متأسفانه ما از آن غفلت داریم.
حجتالاسلاموالمسلمین سید ابوالحسن نواب افزود: البته اخیراً جناب آقای دکتر سیدرضا صالحی امیری اقدامهای خوبی را شروع کردهاند و با شناختی که از توان مدیریتی ایشان دارم، مطمئن هستم که به زودی شاهد شکوفایی صنعت گردشگری در کشور عزیزمان خواهیم بود.
او اضافه کرد: امیدوار هستیم که همه صاحبنظران این عرصه نیز برای تحقق این برنامهها همکاریهای لازم را با وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی داشته باشند.
او دانشگاه ادیان و مذاهب را یکی از ثمرات انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب این آمادگی را دارد که تجارب علمی، فرهنگی و بینالمللی خود را بدون هیچ گونه چشمداشتی در اختیار دیگران قرار دهد؛ چون همه مجموعههای نظام را یکی میدانیم و برای پیشرفت کشور از هر گونه کمک و تلاشی دریغ نمیکنیم.
مؤسس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به برگزاری دورههای مختلف علمی و حضور دانشجویانی از سرار جهان برای ادامه تحصیل در این دانشگاه تأکید کرد: دانشگاه ادیان و مذاهب هر ساله دورههای گوناگون علمی را در این دانشگاه با حضور شخصیتهای مطرح سراسر جهان برگزار میکند و هیأتهای مختلف علمی نیز از کشورهای مختلف برای بازدید و ایجاد ارتباطات علمی به این دانشگاه میآیند و در این دانشگاه میزبان دانشجویانی از ۳۰ کشور جهان هستیم و به این جهت میتوانیم، بگوییم که دانشگاه ادیان و مذاهب نقش ممتازی در رونق بخشیدن به گردشگری علمی در کشور دارد.
او تأسیس موزه بینالمللی ادیان و مذاهب در شهر قم را ایدهای بسیار جذاب و ابتکاری دانست و گفت: از مسئولان ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم برای طرح این پشنهاد بسیار جذاب و ابتکاری تشکر میکنم و امیدوارم، با همکاری همه مجموعههای ذیربط بتوانیم به زودی موزه ادیان و مذاهب را در قم راهاندازی نماییم.
گفتنی است، در این جلسه با تأکید بر امضای تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه ادیان و مذاهب و ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم راهکارهای گسترش این همکاریها بررسی شد.
دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران است. هدف اصلی دانشگاه معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزههای اهل بیت(ع) است. تربیت نیروی انسانی متخصص برای شناخت ادیان و مذاهب در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری و گسترش معنویت و اخلاق از رسالتهای دانشگاه است. این دانشگاه از بزرگترین دانشگاههای غیرانتفاعی از نظر تعداد دانشجوی خارجی با دانشجویانی از ۳۰ کشور مختلف جهان است. دانشگاه ادیان و مذاهب سالانه برنامههای بینالمللی متعددی را به صورت کوتاهمدت به زبانهای عربی و انگلیسی در کشورهای گوناگون برگزار میکند و با دانشگاههای مختلف در سراسر دنیا تفاهمنامه همکاری دارد.
نشانی اینترنتی سایت (تارنمای) دانشگاه ادیان و مذاهب https://urd.ac.ir است. این دانشگاه در شهر قم، شهرک پردیسان، بلوار امام صادق(ع)، ابتدای بلوار مولوی قرار دارد و تلفن تماس آن ۳۱۷۱۰۰۰۰ با پیششماره ۰۲۵ است.
انتهای پیام/
نظر شما