به گزارش میراث آریا، فرامرز صابر مقدم امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ گفت: شهرستان تربت جام با داشتن ظرفیتهای میراث فرهنگی و گردشگری از جمله ابنیه تاریخی بویژه مجموعه تاریخی و فاخر شیخ احمد جام، هنرهای سنتی و در راس آن بافت فرت و دوتارسازی، موسیقی مقامی و آیینی، روستاهای گردشگری شرایط خوبی برای حضور گردشگران فراهم کرده است.
فرماندار شهرستان تربت جام ادامه داد: این شهرستان بیش از ۶۷ اثر تاریخی و محوطه ثبت شده در فهرست آثار ملی ایران و بیش از ۱۳۰ اثر تاریخی شناسایی شده دارد که نشان دهنده قدمت و غنای تاریخی و تمدنی این موقعیت جغرافیایی در مسیر گردشگری شرق خراسان است.
مه آبادی تصریح کرد: انتظار داریم با توجه به قابلیت های موجود در تربت جام بتوانیم فضاها و ظرفیت های مناسبی را برای گردشگران فراهم کنیم و همچنین فعالان حوزه گردشگری و مدیران تورهای گردشگری و تورهای آشناسازی خطه جام را به عنوان یکی از قطبهای مهم مسیر توریستی شرق کشور برای گردشگران معرفی کنیم.
او گفت: اطمینان داریم فعالان حوزه گردشگری با وجود ظرفیتهای بسیار شهرستان میتوانند با ایجاد اقتصادی پایدار و اشاعه فرهنگ و تمدن از جاذبه های گردشگری تربت جام بهره ببرند.
فرماندار شهرستان تربت جام ضمن قدردانی از اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت جام برای حضور موفق در نمایشگاه گردشگری و صنایعدستی اظهار کرد: امیدوارم این حضور و معرفی استمرار داشته باشد و با آشنایی بیشتر مردم با ظرفیتهای گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی این شهرستان، سفر به تربت جام رشد و رونق بگیرد.
همچنین فرامرز صابر مقدم رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان تربت جام گفت: ظرفیتهای تربت جام در این نمایشگاه با سه غرفه گردشگری و هنرهای سنتی به مساحت ۴۱ مترمربع با تصاویری از بناهای تاریخی، طبیعت منطقه، روستاهای گردشگری، هنرهای سنتی، موسیقی مقامی و بازی های آیینی و مجموعه تاریخی شیخ احمد جام معرفی شد.
انتهای پیام/
نظر شما